Angel of Wassenaer

mei 31, 2007

Donderdag overdag

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Cliff, Angel's dekking — Maj @ 10:19 pm

Na een korte nacht, want Karin en ik hadden genoeg te kletsen en lagen er dus heel laat in, zijn we er toch weer op tijd uit.

 Puppy’s!!!

Angel en ik hebben lekker geslapen. Via de voordeur hebben we een aparte ingang naar boven, heel handig, want zo komt Angel niet tussen de roedel van de VD Victory terecht. Als ik Angel laat plassen is het nog heerlijk stil. Wat genieten we samen langs de velden en de bosrand. 

 Ons wandelpad

Wat zal ons vandaag de dag brengen? Zal de dekking gaan lukken? In elk geval komt Carin van de Witte Herder Kennel Oldambt’s Special rond 10 uur de puppy test doen. Ik val dus direct met mijn neus in de boter en geniet met volle teugen.

 Op de rug

Alle puppy’s doen het allemaal even goed. Er zijn geen grote verschillen, ze zijn geweldig! Ik schiet een heel aantal foto’s en bij het bekijken ervan valt het me op dat ik alleen de grauwe dames heb ‘geschoten’ Die grauwe zijn ook wel heel, heel erg mooi! Kijk en geniet mee: Klik hier voor een foto reportage van de puppytest. 

Hoe het nu met Angel en Cliff is afgelopen? Welnu, beiden vinden elkaar wel leuk, gelukkig maar! Cliff danst om Angel heen en Angel? Zij heeft nog totaal geen kaas gegeten van enige uitdagingen. Ze gaat direct ’staan’ van….”Kom maar Cliffie, je ziet me toch klaar staan?” Ze lijkt wel een ijskonijn! En Cliff kijkt mij dan weer aan van: “Moet ik daar vrolijker van worden”.  Het lijkt wel of hij toestemming aan me vraagt, de schat! Na enige pogingen, het is net of Angel iets aan de hoge kant is voor hem, besluiten we er maar mee te stoppen. Vanavond misschien en anders morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen. Ik denk dat Angel wat verleidelijker gemaakt moet worden….Beetje marcara op, pumps aan, mini rokje en dan zal het wel moeten lukken toch?

mei 30, 2007

Onderweg

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Cliff, Angel's dekking — Maj @ 7:30 pm

Met de ‘TonTon’ bij de hand vertrekken Angel en ik keurig op tijd om…… in de enige grote file die Nederland rijk is aan te sluiten. Op de A12 staat 9 km file?? Wauw, zelfs de toegangsweg er naar toe heeft al 4 km file. Dat belooft wat. Gelukkig heeft ons karretje airco. Angel hoor je niet, zij is altijd zo braaf in de auto. En ik geniet gewoon lekker van de muziek. Minuten tikken weg……wat staan we lang stil! De auto voor ons heeft geen airco, die hebben de deuren open en stappen zelfs uit. Maar buiten is het warmer dan binnen, dus wij houden de deuren en ramen dicht. Als we uiteindelijk weer langzaamaan op mogen trekken zijn we een dik uur verder. Om aan te sluiten bij de A12, waar het ook nog steeds tergent langzaam rijdt….. 

Enfin, mijn ‘TonTon’ laat ons niet in de steek en het laatste stukje geschreven tekst van Karin leidt ons, vóór de opbrekingen van Klazinaveen, zo Emmen en vervolgens Duitsland in. Lekker gaar komen we anderhalf uur later dan gepland in Hasselbrock aan.

Oprijlaan  Oprijlaan vd Victory

Wauw, wat een grote boerderij, wat een ruimte, wat een oprijlaan, geweldig! We worden hartelijk ontvangen en ik breng mijn koffer met spullen meteen naar boven. Hebben we daar samen toch de hele bovenverdieping tot onze beschikking gekregen! Als we Angel uit de auto halen staat Cliff al klaar. Maar Angel is zo gedesorienteerd, van enige ‘paring’ is totaal geen sprake. Misschien toch eerst maar even bijkomen?

In elk geval komen we wel tijd te kort! Er zijn immers puppy’s te snuiven, de puppy’s van Fly en Cliff. Wat zijn ze leuk!!!

 Wat een koppie!

Korte vakantie???

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Cliff — Maj @ 7:04 am

Vanmorgen vertrekken Angel en ik naar het noorden. Jaja, onze korte vakantie gaat beginnen. We hopen rond de middag bij de van de Victory aan te komen.

We hebben er alletwee heel, heel veel zin in. Angel natuurlijk om haar hormonen in ‘bedwang’ te krijgen en daar mag die prachtige Cliff haar bij helpen. Ze zijn beiden ‘ingestraald’, komt vast helemaal goed! En ik heb onwijs veel zin omdat ik meteen een paar dagen kan genieten van de pupsels van Fly en Cliff. Geweldig dat zij er nog zijn…..

Wat een bofkonten zijn we toch!!!!!

Blijf de dagboeken volgen, misschien is er tijd over voor een kort berichtje!

mei 26, 2007

Opnieuw feest!!

Geplaatst onder: Angel, Maj en familie — Maj @ 7:26 pm

En vandaag is het weer feest!

Onze Mimi wordt 19 jaar en viert het gezellig met familie en vriendinnen hier thuis. Verleden jaar regende het zo ontzettend hard dat Mimi haar eerste autorijlessen bijna door een zwembad moest nemen, nu schijnt af en toe de zon en blijft het gelukkig de hele dag droog. Heerlijk want we zitten de hele avond lekker buiten. De engelen hebben mijn gebeden verhoord! Geweldig!

 Lekker buiten

Angel geniet volop. Heerlijk aandacht krijgen van iedereen en stiekem ’stofzuigen’ rond de tafel. Er zal eens een stukje toast vallen of iets anders, vooral met 2 kleine jongetjes in de buurt…..

 Met Jesse

Achterin de tuin een spelletje rennen met de bal is natuurlijk helemaal één groot feest.

 Achterna zitten

Zo kon Angel even de korte stress van de ochtend vergeten. Toen zaten we bij de dierenarts voor een bloedtest en lukte het bloedprikken niet in één keer. Tijdens de feestvreugde ’s avonds belde de dierenarts ons om te adviseren dinsdag nogmaals een test te doen. Haar progesteronspiegel was nl nog niet zo hoog als we dachten te verwachten. Dus dinsdagmorgen gaan we het opnieuw proberen en wie weet….snellen we daarna op naar het hoge noorden!

Spannend blijft het dus nog steeds!!!

Klik hier voor een paar  mooie foto’s van Angel alleen en Angel in de tuin met Sinjo!

mei 24, 2007

Succes gewenst

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie — Maj @ 10:33 am

Ja, ja, we krijgen een drie dubbele succes wens van de DRACC’s Clan! Djarré, Cassy en Cuando wensen Angel heeeel veeeel succes met de komende dekking.

 Zus Djarré

Angel’s zus Djarré heeft al een nestje gehad en weet er alles van! Ze spreekt Angel moed in: “Maak er een dolletje van en geniet!!” zo zegt Djarré tegen Angel. Angel knoopt het meteen in haar grote zwarte oren!

 Cassy

 Cuando

En hartstikke lief, want die wensen kunnen wij natuurlijk heel goed gebruiken! Dank jullie wel! We zijn er ‘bijna’ klaar voor hoor.

En gaan straks heerlijk genieten bij de Van de Victory in Duitsland!! Cliffie, nog heel even geduld man, we komen er bijna aan, het kan ons niet snel genoeg gaan……

mei 23, 2007

De spanning stijgt!!

Geplaatst onder: Angel, Maj en familie — Maj @ 9:11 am

Ja, ja, de spanning stijgt hier in Wassenaar.

Zaterdag naar de dierenarts voor een test en dan… we shall see.

Zaterdag is ook onze Mimi jarig, ze wordt 19 en dat vieren we gezellig met familie en vrienden. Hopen dus op een beetje mooi weer, zodat we lekker buiten kunnen zijn.

Blijf Angel’s dagboeken volgen, ook Angel zelf vertelt nog wel eens wat…….  (Op haar web-logje Angel blaft)

mei 22, 2007

90!!!!!

Geplaatst onder: Maj en familie — Maj @ 8:51 am

Zo werd mijn moeder begin dit jaar 80 en zo is Ton z’n moeder vandaag 90 jaar geworden! Wauw, wat een leeftijd! En nog ‘goed ter been’, achter de rollator weliswaar……

We hebben het afgelopen zaterdag uitgebreid gevierd, want de familie is ontzettend groot. Tja, dat krijg je vanzelf als er al 8 kinderen zijn, die allemaal weer kinderen hebben en waarbij er een heel aantal al weer lang en breed opa en oma zijn…..

Grote oma, zoals onze kinderen haar noemen, is soms wel een beetje de weg kwijt, weet ze even niet meer precies wie wat geregeld heeft. En dat mag ook wel met deze hoge leeftijd, een beetje ‘vergeetachtig’ zijn. Zaterdagavond, toen we met alleen haar kinderen en aangang haar verjaardag afsloten met een heerlijk diner en ik haar bedankte voor de gezellige middag, avond en het lekkere eten antwoordde ze zo schattig: “Ja, ik vond het ook heel gezellig, zo lekker aan tafel en ‘t is praktisch allemaal familie!” De schat! Het was natuurlijk alleen de eigen familie!

Angel is die middag en avond gewoon rustig thuis gebleven. Ze gaat regelmatig mee naar de beide ’moedertjes’. Mijn moeder woont nog thuis, dus dat is iets makkelijker, maar Ton z’n moeder vind het ook heel leuk als ze met ons mee naar haar kamer komt om te knuffelen. Zij heeft vroeger een Duitse Herder gehad en is helemaal weg van onze Angel. En Angel is dan eventjes een heerlijke ’socio dog’!

mei 18, 2007

Aftellen is begonnen

Geplaatst onder: Angel — Maj @ 3:45 pm

Het aftellen is begonnen!!!!!

Jajaja, helemaal blij en enthousiast dacht ik gisteren al iets te merken…… Maar goed, zekerheid is niet verkeerd en vanmorgen nogmaals even checken…..Het aftellen is begonnen. Spannend!!

Laat in de morgen kregen we (ook weer eens) bezoek aan huis, even kennismaken met elkaar, dat moet ook gebeuren. De tijd staat immers niet stil. En we willen toch wel heel graag weten bij wie Angel’s puppen, als dit er echt van gaat komen, straks gaan wonen. Angel gedraagt zich zoals altijd gewoon hartstikke lief en enthousiast. Vooral als ze met een schuine kop iedereen ‘inpakt’. Ik smelt als ze zo kijkt, maar ik niet alleen…..

Angel heeft sinds kort ook een 2de Web-Log en deze wordt geschreven door Angel zelf. Dus in de ogen van Angel zoals zij mogelijk denkt en alles in ‘perspectief’ meemaakt. Kijk maar eens op: Angel of Wassenaer blaft!

mei 15, 2007

Nog even geduld………

Geplaatst onder: Angel — Maj @ 4:08 pm

Even geduld is een schone zaak……

 Geduld!!!

De natuur laat toch wel op zich wachten….. Angel is liever dan ooit, zou ze er weet van hebben? Volgens de Dieren telepathie zeker wel, daarbij geeft ze aan er klaar voor te zijn en zelfs Cliff een prima partner te vinden!

 Kom maar op!

Ik ben er in elk geval wel ‘klaar’ voor want autorijden is weer mogelijk. Met de orthopeed is afgesproken dat een vervolg operatie aan de knieschijf noodzakelijk is en dat kost me dan 3 maanden revalidatie. (operatie van ruim een uur, 6 weken gips en nog 6 weken herstel). Zodra ik er aan toe ben kan ik me hier voor opgeven. En daar ben ik nog even niet aan toe dus……

Eerst is Angel aan de beurt! Zodra ze loops is gaan we aftellen. Want afreizen naar Duitsland, daar heb ik natuurlijk heel veel zin in. De puppen van Cliff en Fly zijn immers nog te bewonderen. Die wil ik heel graag zien, even in de armen houden, lekker knuffelen. Dus mocht Angel toch op zich laten wachten…. dan reizen we toch gewoon 2x af?

mei 7, 2007

Zijn we er klaar voor?

Geplaatst onder: Angel, Maj en familie — Maj @ 4:01 pm

Ja, we zijn er klaar voor!

 Angel ligt klaar!

Angel heeft inmiddels haar winterjas bijna geheel aan de wilgen gehangen, of is ie op zolder opgeborgen voor komende winter? En in het park wordt er ineens op sommige plekjes een extra plas gedaan, terwijl ze normaliter bijna gesmeekt moet worden om nu dan toch eindelijk eens die plas te doen. Markeergedrag voor de loopsheid? Zo lijkt het wel.

 In afwachting van?

Donderdag de 10de mag ik bij de orthopeed m’n knie laten controleren. Dan bespreken we meteen hoe noodzakelijk die vervolgoperatie is. Of dat het toch kan wachten op komend najaar of misschien zelfs volgend voorjaar? In elk geval mag ik vanaf donderdag wel weer auto rijden, hoera! Zo heb ik dus met Angel afgesproken dat haar loopsheid mag beginnen……

 Waar wacht ik op?

De DA is gebeld en de progesterontesten zijn aanwezig! Ik kan wel zeggen dat wij er dus echt klaar voor zijn. Aan het weer zal het ook niet liggen. Zo tropisch als het de afgelopen 14 dagen is geweest (ja, we hebben geboft hier in de tuin, ik lijk wel een potje Duo Penotti, van voren bruin en van achteren nog lekker wit, dat krijg je vanzelf als je aan je stoel vastgekluisterd zit) zo vruchtbaar is het nu. De tuin snakt naar een flinke regenbui en mag vandaag echt niet mopperen!

Blijf Angel’s dagboek volgen voor meer: Of de natuur ons zo goed gezind blijft?

mei 1, 2007

Chien d’or

Geplaatst onder: Angel's familie, Angel's vrienden — Maj @ 6:43 pm

Chien d’or betekent hond van goud en deze ‘gouden’ naam heeft Hooby van de Victory gekregen van z’n baasjes. Hij luistert naar de naam: Shendor.

 Shendor

Kijk eens naar z’n prachtige gouden ogen! Hij heeft dus niet voor niets deze ‘gouden’ naam gekregen! Qua kleur lijkt hij natuurlijk flink op onze Angel, ze zijn immers alletwee net zo zwart. Shendor zijn opa is Angel’s overgrootopa, dus ze zijn verre familie van elkaar. En ook Shendor is al oom, zijn zwarte zus Fly heeft half april haar eerste nestje gekregen van Angel’s lover Cliff.

 Nogmaals Shendor

Shendor, je bent een prachtige zwarte ODH! Het is maar goed dat ik weet dat jij het bent op deze foto, want anders zou ik nog denken dat Angel daar ligt. Shendor woont in België.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.