Angel of Wassenaer

mei 22, 2007

90!!!!!

Geplaatst onder: Maj en familie — Maj @ 8:51 am

Zo werd mijn moeder begin dit jaar 80 en zo is Ton z’n moeder vandaag 90 jaar geworden! Wauw, wat een leeftijd! En nog ‘goed ter been’, achter de rollator weliswaar……

We hebben het afgelopen zaterdag uitgebreid gevierd, want de familie is ontzettend groot. Tja, dat krijg je vanzelf als er al 8 kinderen zijn, die allemaal weer kinderen hebben en waarbij er een heel aantal al weer lang en breed opa en oma zijn…..

Grote oma, zoals onze kinderen haar noemen, is soms wel een beetje de weg kwijt, weet ze even niet meer precies wie wat geregeld heeft. En dat mag ook wel met deze hoge leeftijd, een beetje ‘vergeetachtig’ zijn. Zaterdagavond, toen we met alleen haar kinderen en aangang haar verjaardag afsloten met een heerlijk diner en ik haar bedankte voor de gezellige middag, avond en het lekkere eten antwoordde ze zo schattig: “Ja, ik vond het ook heel gezellig, zo lekker aan tafel en ‘t is praktisch allemaal familie!” De schat! Het was natuurlijk alleen de eigen familie!

Angel is die middag en avond gewoon rustig thuis gebleven. Ze gaat regelmatig mee naar de beide ’moedertjes’. Mijn moeder woont nog thuis, dus dat is iets makkelijker, maar Ton z’n moeder vind het ook heel leuk als ze met ons mee naar haar kamer komt om te knuffelen. Zij heeft vroeger een Duitse Herder gehad en is helemaal weg van onze Angel. En Angel is dan eventjes een heerlijke ’socio dog’!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.