Angel of Wassenaer

mei 15, 2007

Nog even geduld………

Geplaatst onder: Angel — Maj @ 4:08 pm

Even geduld is een schone zaak……

 Geduld!!!

De natuur laat toch wel op zich wachten….. Angel is liever dan ooit, zou ze er weet van hebben? Volgens de Dieren telepathie zeker wel, daarbij geeft ze aan er klaar voor te zijn en zelfs Cliff een prima partner te vinden!

 Kom maar op!

Ik ben er in elk geval wel ‘klaar’ voor want autorijden is weer mogelijk. Met de orthopeed is afgesproken dat een vervolg operatie aan de knieschijf noodzakelijk is en dat kost me dan 3 maanden revalidatie. (operatie van ruim een uur, 6 weken gips en nog 6 weken herstel). Zodra ik er aan toe ben kan ik me hier voor opgeven. En daar ben ik nog even niet aan toe dus……

Eerst is Angel aan de beurt! Zodra ze loops is gaan we aftellen. Want afreizen naar Duitsland, daar heb ik natuurlijk heel veel zin in. De puppen van Cliff en Fly zijn immers nog te bewonderen. Die wil ik heel graag zien, even in de armen houden, lekker knuffelen. Dus mocht Angel toch op zich laten wachten…. dan reizen we toch gewoon 2x af?

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.