Angel of Wassenaer

januari 3, 2007

Op mannenjacht

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Valkenburgse Meer — Maj @ 7:52 pm

Op mannenjacht? Frieda en Goedele kwamen vanmiddag langs op mannen jacht voor Angel’s zus Luna. Voordat we op jacht gaan hebben we de dames eerst lekker uit laten hollen langs het Valkenburgse meer. Helaas staat ons nieuwe fototoestel niet op flitsen en zijn er maar enkele leuke foto’s. Even wennen dus.

Klik hier voor de foto’s.

De dames zijn aardig aan elkaar gewaagd. Wie is er nu hoger in rang? Angel probeert steeds een stapje hoger op de ladder te komen, Luna protesteert af en toe en dan is Angel weer helemaal klein. Laag en met oren naar achter wordt Luna haar bek dan afgelikt. Heel komisch om te zien hoe deze dames zich samen gedragen. Luna gaat binnen steevast op Angel’s plekjes liggen (hoe voelt ze het aan!) en Angel weet eigenlijk niet helemaal wat ze dan moet doen. Als Luna even niet oplet, gaat Angel gewoon boven Luna staan…. tot Luna wederom protesteert: “Ga weg joh, hier heb ik even geen zin in!” En als Luna aan Angel’s speeltjes of botjes komt? Geen enkel probleem, ze kijkt gewoon toe… wie is er nu hoger in rang?

Als alles goed gaat en volgens ‘planning’ verloopt dan worden Angel en Luna bij hun volgende loopsheid gedekt. Wie Angel’s lover gaat worden, DAT is al bekend. Cliff staat al maanden in haar balboekje! maanden? Volgens mij al een dik jaar! Maar voor Luna wordt nog druk gezocht. En wij zoeken vrolijk mee, het is tenslotte ook niet verkeerd om een 2de keus achter de hand te hebben, dus…..

Goedele en Frieda, het was erg gezellig, bedankt voor jullie gezelligheid!

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.