Angel of Wassenaer

april 18, 2007

Nog steeds problemen

Geplaatst onder: Angel, Linken, Maj en familie — Maj @ 10:06 pm

Nog steeds is Angel’s web-site niet in orde, ondanks dat ik netjes geholpen ben met het terug plaatsen van de verdwenen pagina’s

De web-site was netjes ‘gerepareerd’ maar het opnieuw vullen van informatie wil niet meer lukken. Zodra ik iets wil melden en daarna synchroniseren, dan verdwijnt die pagina. Dit was dus al het geval bij de ODH linken en de Nieuwspagina en nu is de agenda niet meer in zicht.

Helaas, wat er aan schort? Ik weet het niet. Hulp wordt gezocht en iedereen (inclusief ikzelf) dus  even geduld………hoe lastig het ook is…….

Intussen zijn de beloofde linken dus ook nog steeds niet te plaatsen.

januari 18, 2007

Ook Harley en Davidson hebben een eigen web-site

Geplaatst onder: Angel's familie, Linken — Maj @ 3:12 pm

Ik zei het al eerder: ODH web-site land groeit gestaag. Ook Angel’s broer Harley en Angel’s neef Davidson hebben nu een eigen web-site.

Geweldig, zo kunnen we ook deze familie op de voet volgen! Goed gedaan Ellen, de complimenten van Angel en haar baasjes!

Neem een kijkje op hun site door op de foto te klikken.

Image

januari 15, 2007

ODH web-site land groeit

Geplaatst onder: Angel's familie, Linken — Maj @ 10:30 pm

De Draakjes van de DRACC’s Clan zijn uitgevlogen en door het hele land verspreid. Angel haar broer Harley heeft er een zwart neefje bij gekregen en hij luistert naar de naam: Davidson! Leuk gevonden John! (Dat was zeker een van de voorwaarden?)

Bij de DRACC’s Clan keert de rust weder en kunnen Djarré, Cassy en kleine Cuando weer van elkaar genieten. En dat doen ze dan ook! 

ODH web-site land groeit gestaag: Twee van de Draakjes zijn inmiddels on-line te volgen, zij hebben al hun eigen web-site! Kijk en geniet mee van het leventje van Aiko en Senza Of DRACC’s Clan.

ImageImage

Klik op de foto om hun web-sites te openen. En zet bij Senza de muziek aan!!!!

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.