Angel of Wassenaer

januari 20, 2008

Eén grote ODH familie

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Angel's vrienden, Aiki — Maj @ 9:04 pm

Vandaag is het feest, één groot feest want we zien een paar van onze ‘Engeltjes’ terug met nog veel meer mooie Oudduitse Herder familieleden. De Opper Fokkers Karin en Marjan van de Kennels:Vd Victory en Marjan’s Meute hebben een wandeling georganiseerd in de Soesterduinen. Omdat Angel’s engeltjes nu bijna 6 maanden oud zijn wandelen we met de jonge honden van 6 tot 12 maanden mee.

De laatste dagen was het bar en boos buiten; veel, veel regen met hier in het westen een behoorlijke stormachtige wind. Zo is ook de verwachting voor het gehele weekend! Maar dat gaan we natuurlijk niet laten gebeuren? Wandelen moet je toch, ook in de regen, maar om daar een dik uur voor te gaan rijden……

Afgelopen zaterdag, toen het de hele dag regende, dus maar flink Shambhala-Reiki gedaan, zo ook ’s nachts nog en het helpt! Want zondagochtend is het hier zowaar droog! Toch voor alle zekerheid onderweg in de auto richting de Soesterduinen nogmaals een Shambhala behandeling gedaan. De lucht ziet er woest uit, maar het blijft droog! Geweldig!

Bij aankomst zien we direct Marjan met kleine Maja, dochter van Kes en Sultan. Wat een heerlijk ding is Maja toch. En wat is ze al gegroeid!

Karin is er natuurlijk ook al en houdt netjes bij wie er allemaal arriveren. Perfecte organisatie dames! De volwassen Oudduitse Herders lopen dan al een poos in de duinen. Wij wachten nog even tot de rest van de jonge honden zijn gearriveerd. Ik zie Jill-Jessy, dochter van Fly en Cliff en werkelijk wat lijkt Aiki op haar! Ze hebben dezelfde kleuren allebei dus van papa Cliff geerfd! En wat is Jim-Jake een kanjer geworden, dat belooft wat voor ‘onze Jimmy’! Het zijn immers halfbroers! Wauw, ik kijk m’n ogen uit! Als een aantal van Angel’s engeltjes arriveren dan is het feest echt kompleet! Ton en ik herkennen ze natuurlijk meteen; Khes met haar geweldige witte Zeeuwse kap en prachtige lichtgekleurde kop.En de donkere Aniël die, net als onze toverbal door de veranderende kleuren ineens het evenbeeld van onze Aiki is. Jimmy is al een echte grote knul met toch ook de uitdrukking van Cliff! En de ranke Jazz die zoveel weg heeft van Angel toen zij jong was!

Dit is Aniël en het is net of Aiki hier staat! Zoek de verschillen……
Zie de 2 grauwe zusjes bij elkaar: Aiki & Khes samen

Prachtige Jimmy met zijn volle bos haar, ook dat is van papa Cliff geerfd!

Jazz, qua postuur net onze Angel
Wauw wat ben ik trots op deze Engeltjes want dat zijn het nog steeds. Niet alleen super mooi maar ook geweldig in gedrag! Paula (van Aline) wandelt mee en blijft even bij Aiki staan zodat ik iedereen uitgebreid kan begroeten. En foto’s maken natuurlijk!

We wandelen met elkaar langs de blauwe paaltjes en komen zowaar de grote groep oudere Oudduitse Herders tegen die al op de terugweg zijn. Even snel een begroeting met bekenden, maar we moeten door, ik loop immers met de ‘jeugd’ mee! Als de jonge honden wat zijn uitgeraasd maken we op de terugweg nog wat groepsfoto’s.

Angel’s engeltjes van links naar rechts: Khes, Jazz, Aiki, Angel zelf, Jimmy en Aniël.

En zie hieronder de gehele groep jonge honden, nakomelingen van Vd Victory en Marjan’s meute. Wat een ‘rijkdom’ staat hier! Wij zijn maar wat blij dat wij, met onze hondjes, deel uit maken van deze geweldige Oudduitse Herder familie!
Na de wandeling is er nog voldoende tijd om alle bekenden te spreken. En dat zijn er velen. Het is immers één grote familie. Sommigen ken je nog niet persoonlijk maar vanuit het Forum, toch leuk om dan eindelijk een gezicht te zien. En ook geweldig te zien dat ik baasjes herkende die zich bij Angel hadden aangemeld voor een reu, die wij moesten teleurstellen omdat Angel maar 1 reu in haar nest had en die hier nu als trotse baasjes mee liepen met een reutje van Karin. Geweldig wat een familie!
Karin en Marjan, dit was een geweldige middag! Wij hebben genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Klik hier voor al onze foto’s van deze super gezellige geweldige wandeling!

En voor nog meer prachtige foto’s met verslagen, kijk bij: Angel’s zus Djarré van de DRACC’s Clan, zie: Plezier in Soesterduinen. Ook bij Angel’s broer Boy van het Vijfspan staan vele foto’s. En vergeet Angel’s halfbroer Jannes van de Victory niet. Mogelijk staan er ook foto’s op de web-site van Aline van Paula. Genoeg te zien dus!

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.