Angel of Wassenaer

november 18, 2007

A-Clan 1 jaar

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Maj en familie, Aiki, Parnassia aan Zee — Maj @ 2:03 pm

Het is alweer even geleden dat er tijd is voor een berichtje in Angel’s dagboek.
We hebben het de laatste weken erg druk gehad, mede ook door Ton z’n gezondheid.
Ton zit al een poosje in de lappenmand, zoals Angel al heeft ‘geblaft’ in haar andere dagboek. Hij is begin november met spoed geopereerd aan een darmafsluiting en op dat moment werd er ook een niersteen gezien. Enkele dagen na de grote buikoperatie, toen er al gegeten en gedronken werd, ging het niet lekker dus even terug naar af en zonder eten en drinken weer aan het infuus! De darmen hadden rust nodig? Uiteindelijk werd na enkele dagen besloten dat misschien de rechternier, waar een steen in gezien was, ook voor de nodige problemen kon zorgen. Dus kreeg Ton een nefrostomiecatheter. (Dat is een nierdrain rechtstreeks in de rechternier). Allemaal geen pretje dus.
Sinds 13 november is Ton weer thuis MET nierdrain en nog vele controles te gaan. Voor de drain mag hij 2x per week naar het ziekenhuis om deze te laten controleren en opnieuw te verbinden. En eind november volgt er een renografie, een nierfunctie onderzoek om te beoordelen of deze nog wel optimaal werken. Want als dat niet zo is, dan wordt de gehele rechternier samen met de steen verwijderd. De steen is veel te groot om zomaar vergruisd te worden, dus voorlopig zit Ton (tot begin 2008??) nog wel aan die drain vast. Zo merk je ineens dat niet alles meer loopt zoals en het loopt en dat zeker niet alles zomaar vanzelfsprekend is!
Enfin, we moeten het maar doen met wat we hebben en gaan er het beste van hopen.

Vanmorgen mocht ik dus alleen op pad met Angel en Aiki. Ton blijft netjes thuis, hij moet zeker ook nog aansterken en de nodige pondjes aankomen!
Een ietsje te laat (want nu moet ik de route alleen vinden) komen we bij Parnassia aan Zee aan. Het weer zit ons geweldig mee, de zon schijnt volop en de lucht is azuurblauw!
Wat vliegt de tijd toch hard voorbij. Het is alweer 1 jaar geleden dat Djarré, Angel’s enige echte zwarte 2ling zus is bevallen van 8 geweldige puppen; 4 zwarte reuen, 1 zwarte en 3 grauwe teefjes.
Daarom is er, samen met Albert en Rene de baasjes van de DRACC’s Clan en alle baasjes van de A-Clan, een verjaardagswandeling georganiseerd bij Parnassia aan Zee. Ellen, baasje van Angel’s broer Harley en van Djarré’s zwarte zoon Davidson heeft de regie in handen.
Angel, Aiki en en ik gaan ook even kijken. Ben zo benieuwd hoe deze kanjers er nu in het echt uit zien. We hebben ze ooit gezien toen ze 7 weken oud waren en gaan het vandaag beleven!

Een heel aantal honden zitten heerlijk naast de parkeerplaats aan paaltjes vast te wachten tot de bazen zijn uitgekletst, gegeten en gedronken. Want er wordt een heuse verjaardagstaart geserveerd! KLASSE!

A-Clan TAART!

Wat zijn ze mooi, werkelijk wat een prachtige zwarte mannen zijn de zonen van Djarré! Daar mag de DRACC’s CLan wel heel trots op zijn! Grote stoere knapen zijn het! En dan die 3 grauwe dames. Iedereen weet hoe ik op grauw val, nou, ik heb niets teveel gezegd hoor, deze dames zijn prachtig van kleur! Ik stel me stiekem zo voor dat onze grauwe engeltjes er straks, als zij 1 jaar zijn, ook zo uit zien! Leuk vooruitzicht!

Allen aan het hek

Aiki heeft natuurlijk weer een hoog aarbaarheidgehalte en laat zich graag aanhalen! Ze is zo een schatje! Angel vindt het allemaal maar best. Haar zus Luna is ook van de partij dus Angel is weer helemaal gelukkig.

Hhmm, ze is ook zo zacht

Aan het strand mag iedereen los en daar gaan ze dus ook, totaal los. Geweldig om te zien. Wat een bekijks hebben we weer zeg!

Lekker los aan de branding

Aiki volgt zo een beetje elke zwarte hond die er rond rent, dus ook haar grote neven en niet alleen haar zwarte mama.
We lopen maar een minuut of 10 mee, Aiki heeft immers nog maar ‘kleine tere’ beenderen en we hebben nog jaren te gaan!
Op de terugweg maak ik nog een paar foto’s van mijn meisjes! Ook met z’n drieen hebben we aardig wat bekijks.

Onze meiden

Klik hier voor een heel aantal foto’s van de A-Clan wandeling.
En neem eens een kijkje op de web-site van de DRACC’s CLan, daar staat een geweldige reportage met prachtige foto’s!

Mensen, ondanks alle ‘ellende thuis’ hebben Angel, Aiki en ik genoten! Bedankt dat we er ook even bij mochten zijn!

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.