Angel of Wassenaer

mei 18, 2007

Aftellen is begonnen

Geplaatst onder: Angel — Maj @ 3:45 pm

Het aftellen is begonnen!!!!!

Jajaja, helemaal blij en enthousiast dacht ik gisteren al iets te merken…… Maar goed, zekerheid is niet verkeerd en vanmorgen nogmaals even checken…..Het aftellen is begonnen. Spannend!!

Laat in de morgen kregen we (ook weer eens) bezoek aan huis, even kennismaken met elkaar, dat moet ook gebeuren. De tijd staat immers niet stil. En we willen toch wel heel graag weten bij wie Angel’s puppen, als dit er echt van gaat komen, straks gaan wonen. Angel gedraagt zich zoals altijd gewoon hartstikke lief en enthousiast. Vooral als ze met een schuine kop iedereen ‘inpakt’. Ik smelt als ze zo kijkt, maar ik niet alleen…..

Angel heeft sinds kort ook een 2de Web-Log en deze wordt geschreven door Angel zelf. Dus in de ogen van Angel zoals zij mogelijk denkt en alles in ‘perspectief’ meemaakt. Kijk maar eens op: Angel of Wassenaer blaft!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.