Angel of Wassenaer

december 27, 2008

Kerstige dagen

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht, Aiki, Cuando, Kerst 08 — Maj @ 9:46 pm

Deze kerst verloopt zoveel rustiger dan verleden jaar! Weten jullie nog? Die eerste dag van november 2007 kreeg Ton plotseling een darmafsluiting en werd nog diezelfde avond met spoed geopereerd. Vlak na deze operatie bleek ook dat z’n rechternier werd afgesloten door een kanjer van een niersteen en daarom werd er nefrostomie catheter geplaatst. Meteen de start van twee rampzalige maanden en hele spannende kerstdagen. Die catheter was namelijk om de paar dagen verstopt door niersteengruis en zo zaten we dagen in het ziekenhuis, op de poli of bij de SEH als het weer eens in een weekend gebeurde. Het vertrouwen in de uroloog was al rap voorbij en waar vind je zo snel een nieuwe uroloog met een beter beleid? Een grote steen in de rechternier en twee kleintjes in de linker, gaat dit nog wel goed komen? Uiteindelijk kon Ton 5 dagen voor de kerst geopereerd worden in het zuiden des lands, helemaal in Heerlen. Wij met de hondjes een huisje gehuurd in Simpelveld, om hem daar niet helemaal alleen achter te laten….op hoop van zegen…. want als deze operatie niet ging lukken dan moest die rechternier wel helemaal ‘open en bloot’ en zou het herstel veel langer duren……..zal het lukken? Zullen we met de kerst weer thuis zijn? En ja hoor, operatie gelukt en precies één dag voor de kerst waren we weer terug in Wassenaar, Ton een paar littekens rijker!

Tot overmaat van ramp kreeg Ton een kleine maand terug (natuurlijk weer in het weekend!) een niersteenaanval, nu aan de linker kant. Want helaas zitten er nog altijd 2 steentjes in de linkernier. Wat was ie weer ziek! Ik zag die ster alweer schijnen, komt het wel goed deze kerst en hoe zit het straks met de puppen van Angel? Tijdens afgelopen controle kreeg hij andere medicijnen mee en laat hij nu toch vorig weekend, tijdens het opnieuw sparen van zijn urine, een prachtige groengrijze scherpe steen uitplassen, helemaal gekistaliseerd! Hoera, die kan geen kwaad meer!

Is het dit jaar dan weer een doodnormale kerst zoals het eigenlijk hoort?

Niet helemaal natuurlijk! Met het oog op de al dikker wordende Angel blijven we lekker thuis en genieten we heerlijk van elkaar! De grote traditionele kerstboom laten we achterwege, maar twee kleintjes hangen wel vol met engeltjes!

 

Overal engeltjes om ons heen, wat een energie zal dat geven!

 

En die kan Angel natuurlijk ook wel gebruiken! Moedertje Mop (kleine Oma) is deze Kerst weer van de partij en natuurlijk zijn de kinderen ook gezellig thuis.

 

Echt genieten zo met elkaar!

Klik hier voor wat foto’s van eerste kerstdag met een mooi groeiende Angel in de werpkist.

En klik hier voor een hele zwik foto’s van 2de kerstdag, met een winterse wandeling en een gezellige kerstmaaltijd onder elkaar.

Angel groeit gestaag en is zo lief! Ze toont nog steeds heel graag haar buik en laat vol trots haar bewegende puppy-engeltjes voelen! Heel zacht voel je nu soms wat gepier in die buik, zooo mooi! Voor haar is het natuurlijk al langer voelbaar. De werpkist staat en wordt door beide dames met regelmaat even uitgeprobeerd:

 

Ook de warmtelamp hangt klaar. En kennelijk vindt Angel het wel prima, want ze zoekt de kist ook zelf geregeld op:

Ze slaapt wat meer en vanaf nu wordt haar temperatuur opgemeten. Gaat het deze keer wel zoals het hoort? Een temperatuursdaling vlak voordat haar pups geboren worden? Verleden zomer lapte ze dat totaal aan haar laars, niks temperatuursdaling, niks zichtbare weeen en ineens kwam daar toen die eerste pup in de tuin……Ariël: Engel van de dapperheid, heersend over de elementen aarde en lucht……. Dat maakt het deze keer natuurlijk wel een beetje erg spannend!

Cuando, Angel’s prachtige lover uit Markelo heeft het maar moeilijk in het hoge noorden:

Met een zwarte, heelijk ruikende ‘Lola’ in de buurt zal hij vast steeds weer terugdenken aan zijn eerste date met haar zwarte tweelingzus Angel. En die zwarte ‘Lola’ Djarré heeft er nu zoveel zin in ……. Cuando manneke, we hebben met je te doen! Kom maar hier hoor, hier ben je veilig!

Klik hier voor een paar prachtige zonnige foto’s van deze geweldige stoere man in de winterzon!

Wij zijn er klaar voor, maar nog even geduld hoor, na de jaarwisseling gaan we ze echt verwelkomen……..Nog een kleine week te gaan…..zal dit de laatste up-date worden?

Rest ons iedereen alvast een geweldige jaarwisseling te wensen

Met een TOP 2009!!!

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.