Angel of Wassenaer

mei 7, 2007

Zijn we er klaar voor?

Geplaatst onder: Angel, Maj en familie — Maj @ 4:01 pm

Ja, we zijn er klaar voor!

 Angel ligt klaar!

Angel heeft inmiddels haar winterjas bijna geheel aan de wilgen gehangen, of is ie op zolder opgeborgen voor komende winter? En in het park wordt er ineens op sommige plekjes een extra plas gedaan, terwijl ze normaliter bijna gesmeekt moet worden om nu dan toch eindelijk eens die plas te doen. Markeergedrag voor de loopsheid? Zo lijkt het wel.

 In afwachting van?

Donderdag de 10de mag ik bij de orthopeed m’n knie laten controleren. Dan bespreken we meteen hoe noodzakelijk die vervolgoperatie is. Of dat het toch kan wachten op komend najaar of misschien zelfs volgend voorjaar? In elk geval mag ik vanaf donderdag wel weer auto rijden, hoera! Zo heb ik dus met Angel afgesproken dat haar loopsheid mag beginnen……

 Waar wacht ik op?

De DA is gebeld en de progesterontesten zijn aanwezig! Ik kan wel zeggen dat wij er dus echt klaar voor zijn. Aan het weer zal het ook niet liggen. Zo tropisch als het de afgelopen 14 dagen is geweest (ja, we hebben geboft hier in de tuin, ik lijk wel een potje Duo Penotti, van voren bruin en van achteren nog lekker wit, dat krijg je vanzelf als je aan je stoel vastgekluisterd zit) zo vruchtbaar is het nu. De tuin snakt naar een flinke regenbui en mag vandaag echt niet mopperen!

Blijf Angel’s dagboek volgen voor meer: Of de natuur ons zo goed gezind blijft?

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.