Angel of Wassenaer

juni 28, 2007

Even naar Frankrijk!

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 3:56 pm

Morgen vertrekken we eventjes op en neer naar Frankrijk!

Onze jongste Franse neef trouwt zaterdag en dat wordt daar groot gevierd! Hoera, allemaal duimen op mooi weer graag!

Angel blijft lekker thuis het fort bewaken. Dit heen en weer gereis willen we haar niet aandoen. Gelukkig heeft dochterlief zaterdag hier in Wassenaar ook een bruiloft en kan zij mooi oppassen. En niet te vergeten Angel’s peettante, de Buuf! Zo zal ook Angel niets te kort komen.

Zondagavond zijn we allemaal weer thuis, tot dan!

juni 27, 2007

Een last van haar schouders?

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 3:04 pm

Of zijn het de mijne?

Het lijkt wel of er een last van Angel’s schouders is afgevallen. Gistermiddag tijdens de wandeling merkte ik het al. Ineens is ze weer vrolijk en blij! Niet meer strompelend achter het baasje aan, maar gewoon vrolijk mee wandelen. Halleluja, zeiden Ton en ik toen ze gisteravond ook weer zo vrolijk mee liep.

 Weer vrolijk!

Zelfs andere honden zijn weer wat interessant, daar loopt ze in elk geval weer blij naar toe. Ook een rondje rennen om de boom kan ineens weer. Grappig toch?

Of zou ze merken dat ik zo ontzettend blij ben dat ze er zelf helemaal vrolijk van wordt? Of zou het de Reiki zijn, die ik haar nu een paar keer heb gegeven?

Maakt niet ook uit hoe of wat…. ik ben in elk geval heel blij dat Angel zich beter lijkt te voelen! Op naar de 2e dracht periode!

PS: Angel’s web-site is zo goed als bijgewerkt. Met filmpje van de echo!!

juni 26, 2007

Jippie, begin augustus verwacht Angel ‘engeltjespuppy’s’!!!!!!

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 2:58 pm

Jippieeeee, Angel is drachtig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eigenlijk wisten we het al, maar toch….

 Angel’s echo

Angel’s web-site wordt zo snel mogelijk bijgewerkt. Met nog wat foto’s en een filmpje van de echo!!

En wij? WIJ ZIJN HELEMAAL TROTS OP ANGEL EN CLIFF!!!!!

Vanmiddag de echo

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 9:24 am

Op deze stormy day hebben we vanmiddag de echo! De dagen zijn voorbij gevlogen en straks is het dan eindelijk zover! Dat wordt spannend!!!!!

Marjan (van Marjan’s Meute), Angel’s ‘pleegmama’ dus, komt ook, hartstikke leuk! We kijken er zo naar uit. Angel is in omvang al best wat gegroeid, dus eigenlijk hoop ik toch wel heel erg op een positief bericht. Ook heeft ze al meerdere malen zelf aangegeven puppy’s te verwachten……

We zullen zien. Blijf de web-site volgen!

juni 19, 2007

Angel blaft…….

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 11:32 am

Op Angel blaft blaft Angel heel regelmatig haar belevenissen. Ze heeft daar haar eigen dagboek en kan vanuit haarzelf vertellen hoe moe ze wel niet is, hoe ‘vervelend’ die zwangerschapskwaaltjes nu wel niet zijn, of het eten nu wel of niet smaakt, hoe trots ze is op haar broer….

Onderstaande foto is via Blaft bewerkt door het baasje van Figo!

 

Dat ze drachtig is, daar is ze zelf al van overtuigd, ze blaft het de hele wereld rond. Zekerheid krijgen we over precies één week, want dan wordt de echo gedaan. Hou haar dagboeken in de gaten……

juni 15, 2007

CV of ME???

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 10:54 pm

Of te wel: Chronische vermoeidheid of in medische termen: Myalgische encephalomyelitis?

Lijdt Angel nu aan het chronisch vermoeidheidssyndroom? Je zou het haast denken. Zo moe als ze is, slaapt ze vrijwel de hele dag. Tijdens de wandelingen sjokt ze achter me aan, andere honden worden amper bekeken en voor een spelletje is ze niet meer te porren. De vacht lijkt wel zachter, anders dan anders en haar buik….het lijkt wel of die inderdaad al wat aan het groeien is. Of wil ik dit gewoon allemaal graag zien?

 Moe of??

In elk geval valt het ook vriendinnen in het park op, zelfs m’n moeder vond Angel veranderd. Ze is liever en aanhankelijker dan ooit. Zijn dit nu zwangerschapskwaaltjes?? We wachten met spanning af wat de echo zal zeggen. Ik hoop dat mijn vermoedens kloppen en dat Angel ons niet vreselijk voor het lapje houdt. Over 11 dagen zullen we het weten…..

Klik hier voor een paar foto’s van een zeer vermoeide Angel die eigenlijk alleen maar heel veel slaapt…. 

juni 9, 2007

De hondenkop

Geplaatst onder: Angel, Thuis, Angel's dracht — Maj @ 7:33 pm

Wat een luxe, wat een service! Tanja en Marcel zijn, helemaal vanuit Zeeland, hier vanmiddag langs gereden om de hondenkop af te leveren. Ook die van Marjan ligt nu hier. Geweldig, wat een service!

 De hondenkop, nu mijn oren nog!

Vanmiddag kwamen ze samen met Solar en Luna door de poort achterom en Angel wist niet hoe snel ze de tuin in kon komen. Samen met Solar heeft ze in de achtertuin tikkertje gespeeld. Luna, die inmiddels door de chemokuren wat snorharen is verloren, ‘zwom’ er netjes doorheen met een gevonden balletje. Wat hadden de honden het naar hun zin. Solar vond Angel toch wel heel erg onweerstaanbaar, hij moest er zelfs af en toe van kreunen. En bleef maar uitdagen en uitdagen, zo schattig. Ook Angel was niet vies van een spelletje, de arme bloemetjes en struiken kregen het zwaar te verduren.

 Mooi stel, die 2

Snel het fototoestel gepakt, want dit moest natuurlijk wel vastgelegd worden. Klik hier en geniet mee van een verliefde Solar die Angel uitdaagt. 

juni 8, 2007

In de Prinsessetuin

Geplaatst onder: Angel, De Paauw, Angel's dracht — Maj @ 9:37 pm

In de Prinsessetuin van Park De Paauw ruikt het geweldig naar rozen. Deze tuin wordt ook wel de Rozentuin genoemd.

 De Rozentuin

Angel en ik zitten hier vaak op het bankje te mediteren. Eventjes helemaal alleen de dagelijkse beslommeringen te overdenken. Heel schattig komt Angel dan naast mij op het bankje zitten en dan legt ze haar koppie op mijn schoot. Gewoon samen stil zijn…….

 De meditatie bank

En nu de loopsheid weer op z’n einde is, alle hondenkleden weer gewassen zijn, kunnen Angel en ik weer genieten van Park De Paauw. En van de geur van die heerlijke rozen.

Klik hier voor nog wat foto’s van de Rozentuin.

juni 2, 2007

VD Victory avontuur weer voorbij?

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Cliff, Angel's dekking — Maj @ 11:50 pm

Toch weer vroeg uit de veren want er staat een heleboel te gebeuren vandaag. Elke morgen rond de klok van 7 worden Karin en Jan gewekt door Jazz. Zij maakt de slaapkamerdeur open en speelt voor wekker:”Kom op slaapkoppen, opstaan, eruit, werk aan de winkel”, vertelt ze rustig met een lik in je gezicht. Mooie wekker toch?

  Langs de velden

Als Angel en ik opstaan en we samen via de voordeur onze ochtendwandeling maken, is het eigenlijk nog wel stil in huize Tetteroo. De honden die hoor je niet! Voordat we naar buiten stappen ruikt Angel altijd even onder de gangdeur door, want de luchtjes uit de huiskamer beneden zijn wel heel, heel interessant. Daar zit Cliff nog wel eens……

 Cliff in afwachting

Wat word ik in de watten gelegd! Een beter hotel is nergens te krijgen toch? Het theewater is al gekookt als ik in de keuken verschijn en ik kan direct aanschuiven, heerlijk! Karin en Jan drinken liters koffie weg, een goed begin van de dag. Om dan snel aan de slag te gaan. Jan wil een stuk grond op het erf legaliseren en verwacht een paar kub grond, die met de 2tonner(?) door z’n zoon Roy gebracht wordt. En er worden vanmorgen 3 puppen opgehaald, ze vliegen uit! Ook het kippenhok wil Jan vandaag verplaatsen. Een drukke dag dus op de vd Victoryboerderij!

 Nieuwschierig

De eerste nieuwe pupeigenaren zijn niet nieuw, het is Fabiola met haar man en die ken ik ook van het ODHForum. Wat leuk hun nu ook eens in het echt te ontmoeten! Heb je ook de rode ballen meegenomen Fabiola? Zij nemen wel het mooiste hondje mee, het kleine wolfje met de al rechtopstaande oortjes: Jade-Shunkaha is werkelijk een beauty! Maar de rest is ook geweldig. Daar heb ik toch mooi bijna 4 dagen van mogen genieten!!

Angel en ik maken samen een lange wandeling naar Sellingen. Komen onderweg tot 2 keer toe Roy met z’n vrachtknots tegen, eerst vol en dan weer leeg om een nieuwe vracht zand te gaan halen. Wel heel handig als je zo een zoon hebt!

 Jan aan ‘t werk

Angel en Cliff mogen ook opnieuw samen aan de bak maar ik geloof toch dat Angel dan haar pumps weer aan getrokken heeft. Ja een beetje verleiding is nooit weg natuurlijk……

 Cliff!

In en om de boerderij schiet ik een hele zwik foto’s. Vastleggen voor het nageslacht, zal ik maar zeggen. En nu maar hopen dat er een nageslacht gaat komen en ze ook nog eens mooi en gezond zijn. 

Kijk hier maar voor een leuke reportage in en om deze geweldige boerderij.

 Tortelduifjes

Aan alles komt een einde, zo ook aan dit geweldige ‘werk’ avontuur op de vd Victory boerderij! Karin en Jan, 1000 maal dank voor deze 4 geweldige dagen. Angel en ik hebben vreselijk genoten! Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid, het was helemaal TOP! Jan heb ik wel 10x mee terug naar huis willen nemen (sorry Ton) maar helaas, daar ging zijn wederhelft geloof ik niet mee akkoord! Hijzelf prefereert toch ook de rust van het Noord-Oosten boven de drukte van het Westen, hahaha. Wat een wereldvent is ie, ik had toch genoeg ruimte in de auto…

Met een dikke glimlach op mijn gezicht rijd ik, zaterdagavond laat, de ondergaande zon in het westen tegemoet. Het is weer voorbij dit VD Victory avontuur!

juni 1, 2007

Hoe romantisch met volle maan?

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Cliff, Angel's dekking — Maj @ 8:30 pm

Angel en ik vermaken ons hier prima. We hebben samen het bovenhuis tot onze beschikking en steeds als ik Angel kom ophalen voor een wandeling of voor een ontmoeting met haar lover Cliff dan staat ze bovenaan de trap helemaal uit haar dak te gaan. Ze ligt heerlijk ontspannen op haar kleedje in de slaapkamer in afwachting van…. s’ Nachts hou ik de slaapkamer deur dicht en komt ze heel af en toe even een lik halen. Toch wel heel gezellig met het baasje samen op één kamer slapen!

 De boerderij

Zeker 2 maal per dag haal ik Angel op voor een lange wandeling, zo zijn we dat thuis immers ook gewend. We lopen richting Ems en we lopen naar Sellingen waar de grensovergang is. Zo moeilijk is dat niet hoor, de boerdrij staat vlak over de Nederlandse grens in Duitsland. En aardig dat de mensen er zijn! We worden door iedereen begroet. Er wordt ons zelfs de weg gevraagd. En toen moest ik even heel erg nadenken, normaliter geef ik dan direct antwoord in het Frans en ach, nu stuntelde ik dus maar wat in het Duits.

Angel wil eigenlijk maar één ding: Zo snel mogelijk weer naar de boerderij terug. Er wacht daar immers haar Cliff. Zo schattig. Op de heenweg sjokt ze wat mee en zodra we omkeren en merkt dat we op de terugweg zijn, krijgt ze er weer zin in. Ook als ik haar boven kom ophalen, dan snelt ze de trap af om snel even een plasje doen en dan meteen rechtomkeer, richting de schuren en de deel te rennen, daar waar ze Cliff heeft ontmoet! Verder hoor je haar niet, ze is een heerlijke rustige en vooral heel lieve dame!

Vandaag komt Roelie samen met haar man puppy snuiven. Gezellig. Roelie neemt een doos mergpijpjes mee en dat valt bij alle roedelleden geweldig in goede aarde. Zelfs Sultan hoort haar en roept al van ver dat hij een knuffel wil! Hartstikke mooi.

 Karin en Roelie

Bij de puppy’s neem ik het foto toestel mee en schiet natuurlijk weer heel wat af. Wat zijn ze toch byzonder, deze ‘kinderen’ van Cliff en Fly! Klik hier voor een het puppy album en geniet met ons mee!

En dan….wordt het avond. Is het niet romantische om met volle maan in alle rust deze twee prachtdieren bij elkaar te laten? Angel heeft de pumps uit, want anders staat ze veel te hoog en kan Cliff er niet bij. Hoe natuurlijk kan het! Na het bekijken van de bloemetjes en de langs vliegende bijtjes hebben beiden er ineens heel veel zin in en in korte tijd is het beklonken! Samen staan ze ruim 30 minuten vast. Foto’s maken als bewijs en wil nu net die batterij leeg zijn? Gelukkig kan er voor de insiders toch nog een ‘bewijsje’ af. Dank je wel Engelen, het is gelukt!!

 

Helemaal trots op beide kanjers maken we het laat en gaan we pas vroeg in de ochtend naar bed! En nu maar hopen en hopen en hopen dat hier ook van die prachtige puppen uit voort komen……

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.