Angel of Wassenaer

augustus 31, 2008

Oudduitse Herder familie wandeling

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Angel's vrienden, Aiki, Purmerbos — Maj @ 10:01 pm

Het houdt niet op al die feesten.

Eerst vierden de engeltjes hun eerste verjaardag en vlak daarna werd Angel alweer 4 jaar! En hebben we een lekkere strandwandeling gehad, ondanks de Zuid Wester Storm. 

Vandaag mogen we er weer aan geloven. Nee niet aan een Zuid Wester Storm of een strand wandeling, nee aan een Oudduiste Herder wandeling en wel met de naaste familie van Angel (en natuurlijk indirect Aiki ook) 

Marjan en Karin hebben als samenwerkende kennels van Marjan’s Meute en van Van de Victory een wandeling met BBQ voor de directe hondenfamilie georganiseerd.

De honden thuis raken terstond opgewonden als ze de oranje zakdoekjes om krijgen. Oh wat weten ze dat al goed. De zakdoekjes gaan alleen om als we een Oudduiste Herder wandeling hebben, want dan kunnen we ze tussen alle soortgenoten goed herkennen. 

En het werkt perfect. Want Angel’s zwarte zus Jenna uit het B nest loopt mee, haar zwarte halfbroer Item is er bij en de zwarte jongere halfzus Britt van Karin. Broer Guus uit het B nest is ook een beauty, wat lijkt hij veel op broer Boy!  De grauwe Duke uit het D nest is niet te versmaden, daar heeft Aiki ook wel wat van weg. En dan niet te vergeten de E-tjes van Kes, wauw wat zijn Chika en Lynn mooi grauw! Tess en Misty zijn net een Siamese 2ling, als pupje waren ze al elkaars evenbeeld en nu is dat nog steeds zo, prachtig hoeveel zij samen ook weg hebben van papa Sultan.  Ondanks dat Aiki volledig uit de vacht is, en daardoor wel een beetje opvalt, is het zakdoekje toch handig. Haar jongere maar veel grotere halfbroer Teun lijkt sprekend op haar, wat is ie ook prachtig!

 

Nog even en Aiki haar haren zijn hopelijk weer terug , ik kan het er wel uitkijken….. 

De weergoden zijn ons dit weekend erg goeg gezind, het is een prachtige zomerse zondag. De honden hebben het ook warm en zoeken verkoeling in de eerste de beste modderpoel. Tja en daar krijg je wel een moddermonster van. 

Over de paden en door de brandnetels struinen de honden langs elkaar en langs de wandelaars. 

  

 Er wordt volop geherderd zoals het een herder betaamd. 

  

Geen modderpoel is veilig, elke sloot of poel wordt uitgeprobeerd. Gelukkig is er ook nog een echte schone sloot waar de hondjes zich allemaal heerlijk in kunnen vermaken. 

 

De een zwemt nog makkelijker dan de ander en pootje baden is ook geen punt. En de wandelaars? Die staan te genieten, gezellig te kletsen en vermaken zich prima. Buiten diegenen die geen schonen kleren meer hebben! 

Ik zei nog zo: “ Geen witte broek aan trekken!” 

Bij terugkomt op het grote veldje zitten de puppen en jonge hondjen tot 9 maanden al op ons te wachten. Wat zijn ze leuk! Altijd weer bijzonder hoe toch iedereen zich dan ineens op zo’n kleintje stort! Een pup nodigt ook zo uit tot knuffelen en vertroetelen! De grootste pup is wel Djoek van Lex. En de kleinste? Tja, da’s Kira van Marjan zelf, het nieuwe halfzusje van Angel. Wat is zij leuk!!!!! 

Aiki en Angel zitten alweer klaar voor het vervolg van de route. Achter elkaar aan rijdt een ieder die mee eet door naar het onderkomen van Marjan’s Meute. Wij eten, ivm onze dieëten, niet mee, maar blijven daar toch even gezellig hangen en kletsen. Marjan en Roald hebben het allemaal uitstekend verzorgd en alle hondjes? Die gedragen zich weer eens super sociaal!  

    

Marjan, Roald, Karin en Jan, dank jullie wel voor deze geweldige middag! Wij hebben weer eens ouderwets genoten en de hondjes niet minder! Wij zijn er trots op dat ze tot deze super sociale familie behoren!  Heb je zin en tijd voor een kleine 100 foto’s?  Klik dan hier voor een impressie van deze geweldige dag. 

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.