Angel of Wassenaer

mei 26, 2008

In de isoleercel??

Geplaatst onder: Angel, Dierentelepathie, Sinjo, Aiki, Makoto — Maj @ 8:03 pm

Zo gaat dat toch, als ze je rustig willen houden?

Zoals Angel al eerder heeft geblaft gaat het met Makky eigenlijk veel beter dan we ooit hadden verwacht. Wonder boven wonder herstelt hij zich langzaam, hij sleept niet meer met z’n linker achterpootje en denkt dus ook gerust dat hij wel weer overal naar toe kan. En dat kan natuurlijk niet. Heel langzaam en voorzichtig kruipt hij dan uit z’n mandje en ineens staat ie naast je te mekkeren. Stijf en voorzichtig loopt hij al op 4 pootjes. “Makky dat mag helemaal niet, je moet in je mandje blijven!” roepen we dan in koor. Zelfs Angel en Aiki waken over hem. En wat doet Makkertje? Als een echte kat stoort hij zich er niet echt aan.

Hangend
Buiten in de tuin kijkt hij eerst een tijdje rond in z’n mandje, speelt wat met het gras en dan ineens krijgt hij het op z’n heupen. Alle vogels die over vliegen zou hij wel willen vangen….. “Nee Makky, in je mandje blijven anders ga je naar boven hoor!” Blijven we toch maar steeds zeggen.

Tussen ‘t groen
Via de dieren telepathie heb ik al contact met hem gehad en ik niet alleen. Hij heeft zelfs ‘gepraat’ met de cursisten waar ik regelmatig mee oefen. Zo mooi! Dank jullie wel Petra, Cecile en Ingrid! Je staat versteld wat hij allemaal te zeggen heeft voor zo een jong katje en het mooie is dat wat hij ons allemaal vertelt zo ongeveer bij iedereen hetzelfde is. Geweldig toch! We hebben hem geprobeerd op z’n hartje te drukken dat hij niet meer voor aan de drukke straat moet komen (als hij weer helemaal herstelt), geeft ie aan dat hij nog 8 levens over heeft en we ons geen zorgen moeten maken…….
Opletten dus en als het echt te bont wordt, dan sluiten we hem op. In de isoleer, zullen we maar zeggen, of is het gewoon “ophokken?” Opgesloten in het kleinste kamertje blijft Makky wel keurig in z’n mandje liggen, zo slaapt hij veel en kunnen z’n arme botjes misschien nog beter herstellen.

Rond kijkend
Klik hier voor nog een paar mooie foto’s van ons Makkertje in de tuin. Tussen al het groen!

PS: Vandaag is Mimi jarig!!!

20 jaar geleden werd ze vroeg in de middag geboren, na een lang liggend ‘ziekbed’ met gezinshulp. En zo kon ik gelukkig wel thuis ‘uitzieken’ tot de medicatie werd gestaakt en Mimi, met 36 weken zwangerschap, klein, fijn en nog onder de 5 pond, werd geboren!! En nu zijn we alweer 20 jaar verder…. waar blijft de tijd! Maar niets te vieren hoor, vandaag heeft Mimi 2 tentamens en blijft dus netjes in Amsterdam voor haar studie!
Gefeliciteerd Miem!!
Over 9 dagen volgt haar broer Christophe, die mij 23 jaar geleden, 6 maanden lang aan een ziekenhuisbed heeft gekluisterd. Volop sneeuw toen ik, net zwanger, het ziekenhuis in ging en ook hij werd met 36 weken klein en fijn, in de zomer van 1985, geboren.

En nu is het wachten op Angel. “Angel…. kom op dame, WIJ zijn er klaar voor, nu jij nog!!”

Met de bal

En Angel? Die maalt nergens om en is alleen maar druk met haar nieuwe bal. Nou ja.. nieuw? Allemaal even mee duimen dus, dat het niet meer zo lang zal duren voordat Angel zover is! En wij op stap kunnen…..

oktober 7, 2007

Telepatisch communiceren met dieren

Geplaatst onder: Angel, Dierentelepathie, Aiki — Maj @ 6:33 pm

Deel twee van de cursus ‘telepatisch communiceren met dieren’ is alweer voorbij en ik heb opnieuw genoten. Voordat het zover was…..

Afgelopen donderdag is een hectische dag. s’ Morgens werken met de telefoon stand-by, want stel dat Kes gaat bevallen…..Ik zal immers gaan helpen! En dan werk je toch niet echt ontspannen.
De koffer staat al klaar, want donderdagavond moet ik op tijd richting Herwen vertrekken. Vrijdag begint nl deel twee van de dierentelepathie cursus en om de files te mijden, kan ik bij mijn zus logeren. Dus eigenlijk komt die bevalling helemaal niet uit…..

Thuis gekomen nog niets gehoord, snel bellen en nee, Kes geeft nog niet echt tekenen van een naderende bevalling…….
Donderdagmiddag laat hebben Aiki en ik onze puppycursus bij Ingrid en doordat ik maar aan het wachten ben op de oproep naar West-Friesland te vertrekken, vergeet ik die cursus bijna. Maar net niet helemaal. (Zelfs Ton heeft vrij genomen voor mijn aanstaande vertrek) Gelukkig word ik gebeld en zo kunnen we samen toch nog naar de cursus. Aiki doet het enig! Wat ben ik trots op mijn meisje!

Enfin, m’n koffertje staat dus al klaar en met Marjan afgesproken dat ze me op de hoogte zal houden, maar dat ik wel naar Herwen vertrek voor de dierentelepathie cursus van de volgende dag. En net als bij de eerste cursus in februari weer heerlijk bij m’n zus en zwager geslapen.

Vrijdagmorgen vertrek ik op tijd naar Zelhem met de ‘Ton-Ton’ op schoot. Ton print altijd netjes de route voor me uit. Het eerste stuk gaat prima maar de laatste kilometers…. werkelijk…… dat is een waar zoekplaatje. Langs weilanden en zandpaden ben ik er uiteindelijk, weliswaar een beetje laat, toch gekomen. Iedereen is er al. Ook de twee medecursisten van februari en waarmee ik sinds die tijd al heel wat samen heb geoefend. Gezellig!

Cecilia van der Drift begint en zo vordert de ochtend in heel rap tempo. Wat is het weer interessant! Ik geef nog aan dat ik het eigenlijk wel lastig vind contact te maken met Angel, omdat ik steeds denk dat haar antwoorden die van mij zijn…….
Als we een geleide meditatie krijgen en ik ontspannen zit te luisteren dan komt direct Angel langs: Ze wil me wat vertellen…..
Maar omdat ik me wil concentreren op de meditatie stuur ik haar weg: Nee Angel nu even niet, straks mag jij…..
Als ik dat later aan Cecilia vertel legt ze me uit dat ik Angel beter niet had kunnen ‘wegsturen’, juist omdat ik het al zo moeilijk vind contact te krijgen. Beter is haar de volgende keer niet weg te sturen maar naast me te laten zitten en mee te laten luisteren……

Deze cursus krijgen we een verdieping over de aura lagen, de vier verschillende niveaus waar we mee te maken kunnen krijgen.
Het is allemaal weer zeer interessant. Als we in groepjes gaan oefenen dan blijkt opnieuw dat we het allemaal zo gek nog niet doen.
Ik krijg zelfs de mogelijkheid even met ons eerstgeboren engeltje Ariël-Abayomi te praten.
En als we contact maken met ons eigen dier dan staat Angel te popelen. Ze vertelt me direct dat ze zo blij is dat ik míjn belofte heb gehouden. Ik begrijp meteen wat ze bedoelt en vraag haar er naar. Ja, ze vindt het heerlijk dat, toen bleek dat ze grauwe dochters had gekregen, ze een dochter mocht houden. “Zo ben ik niet meer alleen en kan ik haar nog heel veel leren!” Ze is heel blij met Aiki! Daar word ik helemaal warm van!
Voor we het weten is de dag alweer om.

Ik race terug naar Herwen en samen met m’n zus genieten we van de wijdse velden en lopen een heel eind langs de dijk. Kletsend over de ervaring van de dag en nog veel meer… Geweldig wat een rustgevende omgeving is het toch! De zon zien we prachtig rood ondergaan….

De volgende morgen ben ik keurig op tijd, nu weet ik de weg wel door de karresporen.
We gaan vandaag vermiste en overleden dieren doen. We bespreken hoe we moeilijke boodschappen aan de eigenaren van het dier kunnen vertellen en weer oefenen we met elkaar.
Het wordt opnieuw een geweldige dag.
We hebben allemaal contact met een vermiste kat, hij blijkt overleden te zijn en allen krijgen we zo ongeveer dezelfde antwoorden.
Hoe bijzonder!
Cecilia vertelt dat vermiste dieren soms zo in paniek zijn dat de antwoorden vaak niet kloppen en heel vaag zijn. De ‘vindt-kans’ is daardoor heel klein. Dat we ons daar van bewust mogen zijn.

En dan is er weer tijd om met elkaar te oefenen en zo praten we met een groepje met onze Aiki. Hoe mooi dat ze precies dingen verwoord die bij een puppy passen, maar die toch wel heel goed kloppen. Geweldig! En eigenlijk bij iedereen komt Angel tussendoor om aan te geven dat als Aiki het antwoord niet meer weet, Angel het wel wil overnemen. Slimme dame, die Angel!
Aiki vertelt: “Ik wil van mijn moeder leren; Leuk, al die aandacht, maar….moet ik nu wat zeggen…..wat dan”? “Nee hoor”, zegt Cecilia, “je mag ook gewoon even naast me komen zitten” en dat doet ze dan ook, om ineens verder te vertellen dat ze zich ook in een ander gezin wel gered had, maar dat het bij haar moeder blijven een groot voordeel is. “Mijn moeder? Jaahhhh….”
En Aiki vertelt verder bij een ander: “Ravotten, ravotten, ravotten, ik miste de anderen wel hoor en nog een beetje. Ik ben heel belangrijk, trouwtrekken vind ik leuk en sluipen…….Ik heb een lieve moeder (en dan komt Angel in beeld), ik ben een slaapkop maar ook heel graag buiten…..”
En ze vertelt: “Ik vind het geweldig, zo fijn om te blijven. (Aiki is helemaal enthousiast) Fijn om lekker veilig bij mijn mama te zijn. Het is zo mooi in huis. Ik voel me net een princesje. Zie allemaal mooie lichtjes in huis, engelen…..het is zo gezellig is huis. Marja is zo lief, alleen ’s morgens moeten we wat rustiger zijn!”.(en dan komt Angel weer even kijken met wie Aiki aan het praten is) en geeft aan dat ze het goed vindt dat Aiki met haar praat. In ineens zegt Aiki: “Ik heb trek in kaas”!

Aiki vertelt nog meer: “Ik luister al heel goed naar m’n naam. Ben wel druk met alles, tuurlijk is het hier leuk’!” om dan te laten zien dat ze aan Angel’s staart hangt. Angel zegt dan: “Maak je maar geen zorgen, ze heeft het hier goed naar de zin, ze is veilig bij haar mama!”
Hoe wonderbaarlijk toch dat Aiki en Angel samen dit alles doorgeven aan de cursisten. Niemand weet dat er in huis zoutkristallen lampen zijn, dat er kaarsen staan en engelen. Het is toch geweldig te horen dat Aiki dit opvalt en doorgeeft…….
Dat ik ze ’s morgens maan rustig te zijn omdat ik dan ga werken…..
Ook mooi is te weten dat Aiki, sinds ze de kuur van de blaasontsteking nog moet afmaken, haar halve pil in een stukje kaas krijgt. Kaas waar ze ineens trek in heeft! Geweldig!

Als de cursus bijna is ten einde is hebben we nog heel even tijd voor een kort gesprek met enkele dieren en dan vraag ik of Cecilia samen met mij met het overleden hondje van mijn zus wil communiceren. En het lukt ons contact te krijgen. Mooi om te weten dat we alletwee door krijgen dat hij bij zijn vertrek naar de overzijde niet kon wachten op de terugkeer van mijn zus en zwager, die met vakantie waren, hoe graag hij ze er ook bij had gehad.

Het waren weer twee wonderbaarlijke dagen die veel te snel voorbij zijn gegaan. Wat mij betreft had dit wel een week mogen duren……

februari 10, 2007

Telepathie met dieren

Geplaatst onder: Dierentelepathie — Maj @ 10:22 pm

Afgelopen donderdagmiddag werd ik gebeld: Of ik nog mee wilde doen met de twee daagse cursus Telepathie met dieren, gegeven door Cecilia van der Drift. 

Ik had me daar voor opgegeven, wist dat de cursus vol was en ik ergens onderaan op de wachtlijst stond. Karina de Jong, van Jong Designer, heeft me op het pad van Cecilia gebracht. Zij heeft daar beide cursussen gevolgd en inmiddels twee keer goed contact gehad met Angel en een keer met Bo. Geweldig, dit wil ik ook leren….. Karina zei nog gekscherend tegen mij: “Jij gaat er toch wel voor zorgen dat je erbij zit, op de datum die je zelf graag wil?” 

Dus ja, ik heb de engelen gevraagd me te helpen en te sturen, want ik stond niet alleen op deze wachtlijst, maar ik sta ook nog op de wachtlijst voor een knie operatie en met een dikke knie twee dagen op cursus lijkt me niet handig. 

Enfin, afgelopen donderdag werd ik eerst door het ziekenhuis gebeld of ik me de 14de wil laten opereren maar op advies is dat even uitgesteld. En toen ik later die middag werd gebeld of ik de volgende ochtend in Zeddam kon zijn moest ik wel even slikken! Door heel Nederland is er weeralarm afgegeven en zolang de wegen niet goed begaanbaar zijn zie ik mezelf nog niet naar Zeddam rijden….. 

Mijn engeltjes hebben heel goed dienst gedaan! ’s Avonds laat ontving ik nog via mail het adres met de routebeschrijving, bovendien was de sneeuw overal in Nederland overgegaan in lichte regen. Koffertje gepakt, logeeradres bij m’n zus geregeld en op weg. Op naar de cursus Telepathie met dieren. Helaas kan ik de files niet ontkomen, ben dus iets te laat, maar dat mag de ‘pret’ niet drukken. 

Wat hebben we veel geleerd! In één woord geweldig! Vertrouwen krijgen in jezelf en leren dat wat je door krijgt inderdaad van het dier afkomstig is. De eerste dag hebben we ‘s ochtends uitleg en visualisatie meditaties gehad. ’s Middags hebben we met de hele groep contact gelegd met een paard en een kip van Cecilia. Prachtig om te zien hoeveel overeenkomstige antwoorden er zijn. Ook al denk je dat je er zelf nog niet veel van kan, toch klopt er heel veel. 

‘s Avonds heerijk bij m’n zus en zwager gelogeerd, gezellig bijgeklets over alles wat ik die dag heb beleefd.   De tweede dag zijn we opnieuw met een visualisatie meditatie begonnen en daarna in een kleinere groep elkaars dieren gaan ‘horen’. Wauw, wat is dit mooi. En geloof het of niet, alle dieren zijn veel slimmer dan je denkt en staan eigenlijk altijd al klaar om ‘gehoord’ te worden. Zo ook bij Angel, zij wil heel graag contact! Ze komt over als een lieve bereidwillige hond met een enthousiast, zacht en blij karakter. Als de mede cursisten haar vragen stellen over haar stress met de poezen geeft ze verassend vaak dezelfde antwoorden: Ben bang dat ik in m’n oog gekrabt word, de poezen plagen me als ik wil slapen, dan word ik prikkelbaar, kan ik ’s nachts apart? soms ben ik op mezelf maar dat wil ik dan zo, poezen zijn indringers, heb je niet genoeg aan mij alleen? kan niet goed slapen, poezen plagen, ben bang voor onverwachte aanvallen, kunnen de poezen niet gescheiden blijven van mij? liever geen poezen bij mij in de buurt, poezen treiteren me, dat irriteert en tot slot: kan ik als buffer geen klein hondje krijgen, voor de afleiding….? 

Angel geeft niet alleen antwoord op de vragen, ze vertelt ook over mijn gedachten, dat Sinjo de poes haar misschien maar een keer flink moet krabben om eens te schrikken en over de gesprekken die ik samen met Zita heb gehad over de riem, die ikzelf altijd bij het wandelen om m’n hals draag…..Leuk detail is dat Angel enkele weken geleden tegen Karina zei dat ze heel graag puppen wilde hebben en er dan ook heel graag eentje wilde houden: “Dan kan ik moederen en verzorgen, samen spelen, want dat wil ik zo graag……” 

Met een dikke glimlach op m’n gezocht ben ik de lange weg terug naar huis gereden. Door de regen. Heb ter plekke besloten dat ik zeker ook de vervolgcursus ga doen! Cecilia en Carola, bedankt voor deze twee geweldige dagen.    

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Credit card companies that use transunion only lenders Virtual credit card generator features costumes and bead Capital one secured credit card application status Valid credit card information 2011 Credit card promotion malaysia 2015 budget pdf Instant credit card approval mastercard canada Chase disney online credit card payment Leaked credit credit cards numbers that work Free money without visa what is a credit card security code number No credit check credit cards ukraine currency news Elan credit card mystery solved memebase cheezburger Mies how to get cash advances from credit cards Best credit card bad credit no deposit car rental in shreveport Apply for credit card online hdfc mf camstar Check status of bank of america alaska airlines credit card Top credit cards 2015 money magazine Best method to consolidate credit card debt loan I have very bad credit but need a credit card fast Best credit card for grocery rewards 2015 Security code number on mastercard Types of credit cards ppt file icon image Credit card comparison offers major savings Imagine credit best buy credit card customer service number Real valid working online fake fake creditcard numbers Credit card processing equipment wholesalers Best credit card bonus offers 2012 toyota highlander Free credit card hacked numbers of pictures Free credit card information that works 2015 movies Best credit card transfer balance dealsofamerica Apply for credit card online instant approval bad credit credit Cross country applied us bank credit card application Where can i get a credit card with bad credit in south africa Best reward credit cards ukraine Online credit card application decision standard chartered hk Best credit card processing companies Best balance transfer credit cards 2012 olympics tennis indian Credit cards for average credit Credit unions with secured credit cards Credit card promotional offers 2012 chevy Best travel rewards credit card 2014 Prepaid credit cards for international used First hawaiian bank credit card application Fossil target visa credit card application Fnbo secured credit card - reviews 2014-2015 calendar How is expired credit cards renewed Fake credit card info that works online Credit card visa card number and security code Hdfc gold credit card offers 2012 olympics logo controversy Ge capital paypal buyer credit Credt card are are imaginary numbers real numbers Elan credit card mystery solved scooby-doo daphne Credit cards for bad credit with no deposit and no processing fee 5k limit credit card Balance transfer credit card offers ireland flag 0% interest credit cards through 2017 ford expedition Best first credit card to build credit Citibank credit card offer $2000 loan Best credit card to get with no credit history High limit credit card credit card offers for bad credit Fake credit card with cvv generator No security low $50 deposit secured credit cards Credit card generator with dish network billing addresses Chase paypal american express virtual card number Low interest credit card offers bad credit High risk wells fargo secured business credit cards Best credit card deals martin lewis bandidos support clubs Kia wyndham rewards credit card Prepaid credit card canada mastercard atm Sign up for a pay walmart credit card online Unsecured credit cards for fair credit 2014 Capital one credit cards login ukpass postgraduate Imagine gold credit card application Standard bank credit cards statements tile Cvv random lottery numbers generator Free debit card numbers that work 2013 Does american express have secured credit cards Small business credit card processing square up Credit card and security code random number generators Credit cards for fair credit no deposit blogs Unemployed best student credit cards Bad credit credit cards secured new no deposit casino bonuses Credit card offers for bad credit no deposit electricity in texas How to repair loans for bad credit in canada Credit card balance transfer deals nzxt guardian Amex credit card points transfer to airlines cheap Fake security cvv valid security code for credit card Online store we accept credit cards sign Unemployed best student credit cards for no credit history Credit cards comparison rewards points credit Sears credit card login pay my bill Instant business credit cards approvals hyphenated adjectives Amex black card credit limit No credit history credit cards canada best Bad credit loans instant decision no fee no guarantor loans Visa credit card generator online Real credit cards easy diet that works Online credit card applications hsbc singapore Prepaid credit cards explained take Credit one credit card services Jeep first bank credit card login Century 21 department kmart boston store credit card application Credit card processing changes 2015 to weight Citibank credit card online payment in india Citibank credit card promotions in malaysia jobs Free credit card numbers that work with security code and expiration date 2014 Immediate use bad credit cards unsecured no security deposit Citibank credit card offers uae national day celebrations Sears credit card payment online center 6 Pnc best college student credit cards Amazon visa credit card account login Apply credit card online maybank account no Online hackers credit card generator free download Best credit card low rates in canada most beautiful place First bankcard credit card overstock package Credit cards for really unsecured loans for bad credit rating First premier bank credit card phone number Best credit card health health insurance for unemployed students No credit credit cards with $500.00 limited Chase credit card apply status shuffle facebook Fake credit card cvv2 fake social security numbers that work Free valid credit cards information 2015 Paypal prepaid mastercard atm locations Best credit cards for balance transfers that offer rewards hack Citibank credit card offers targeted individuals Best reviews on secured credit cards Capital one credit card uk only millinery wire Fake security california penal code for credit card fraud No credit check best department store credit cards Credit cards for credit scores below 550 paracord colors Fake credit card number security code Major unsecured credit cards for bad credit Student credit cards instant approval Best secured credit cards to rebuild credit in canada most beautiful place Netflix free trial without mbna credit card canada Instant business credit cards approvals direct Fake cvv code and fake first 1st savings credit card mastercard Small business credit cards no credit check Credit cards for poor credit score uk free Free credit card numbers cvv codes Credit cards online prequalification mortgage loans Credit card debt consolidation loans International credit card fees visa application 0 interest credit cards for 24 months canada customs declaration Why is paypal safer Chase credit card balance transfer points to miles Credit card for students bpi bank portugal 0% credit card secured credit card offers for bad credit Fair credit card approvals American express how to repair bad credit score What is a credit card statement names of shapes Wells fargo credit credit card generator with cvv Chase visa amazon credit card login Apply credit card instant approval malaysia yahoo new Apply capital one credit card online Free credit card and cvv card numbers that work Citibank credit card online login statement necklaces Credit card transfer balance nzzz Citibank credit card offers 40 000 miles credit card How to use a fake credit card sites to buy stuff Credit cards balance transfer rates 659 credit score cards that allow secure everest cash advance Credit cards online prequalification loan calculator Unsecured credit cards credit cards for bad credit 2013 Status of hdfc credit card application form Apply for credit card online kotak banking terms and definitions Capital one card can i get a credit credit card with bad credit Best credit card deals for airline miles promotions unlimited Gold credit card viscount hinchingbrooke luke montagu Apply visa credit card no credit check Payment for amazon chase credit card Sears credit card phone number to call santa free 2015 Best business credit cards for travel rewards Cimb credit card promotion 2013 Credit card transfer balance nz news headlines Visa business credit card points taxable Sears solutions lowe's consumer credit card customer service Credit card charges dbs bank ltd Chevron gas gas credit best credit card for bad credit Easiest credit cards to get approved for canada Citibank credit cards login hk Get a new credit card today First savings credit card mastercard sioux falls sd hotels Fake security numbers on free credit cards that work 2014 Top ten credit secured credit best credit cards to rebuild Best small best business secured credit cards Fee free credit card for bad credit What was the first credit card ever issued capital stock British airways credit card in uk times Credit card deals cashback imdb database movies Which credit card starts with 512101028 Hdfc credit card offers on yatra Credit cards with balance transfer fees of 0% apr Apply for credit card with bad credit no annual fee Citibank credit card promotion 2015 philippines calendar How to improve your credit score how long after chapter 7 bankruptcy Valid visa credit card numbers 2012 Really bad credit score 100% guaranteed credit card approval Mies how to get cash from credit cards without cash advance Balance transfer for life credit cards australia Pay haband citibank credit card online login Credit cards with 0% apr and no transfer fees Get a credit card with no credit or job check off list List of store credit cards for bad credit How to get a business credit card with bad personal credit Citibank bank of america citibank joint credit card application Best secured credit cards personal loans to help rebuild New business credit cards with bad personal credit Best credit cards to build credit 2015 kia soul Visa credit card applications canada 411 postal codes Credit card generator 4.0 exe How to get a credit card with no credit history ukrainian Fake walmart fake credit cards that work British airways american express credit card uk balance Free credit credit credit card generator with money Marriott buffet credit card promotion Expired credit car recall info by vin number Get american express card with bad credit Best balance transfer credit cards canada only coupons Credit cards for small business instant approval bad credit Best citibank best credit card for average credit score Aqua advance secured credit card reviews Online credit card application decision hdfc Credit card bonus offers 2014 Paypal customer service log in to my paypal account Credit card services phone calls atlanta ga aquarium Netflix free trial without visa credit card canada Buffet credit card promotion 2014 july sgcarmart forum Prepaid paypal sign in Free paypal prepaid credit card uk instant Where is the card number and security code on a mastercard How to repair fix my bad credit for free British airways credit card in uk people lookup Credit card companies poor risk individuals synonyms and antonyms 3 pp 2000 300 dollar credit limit Credit card transfer balance malaysiakini bersih Apply for macys mastercard Go mastercard credit card application Sears credit card payment online center Top rated credit cards with points purchases ledger Easiest department store cards for bad credit Prepaid credit cards for teens reviews on hydroxycut International credit cards banks chevrolet Visa credit card phone number maryland child Credit card generator download 2010 List of valid credit card numbers with cvv 2014 American express zync bad credit personal loans Best secured credit cards to rebuild credit 2015 movies 10 best credit cards to have consumer reports Compare visa credit cards canada review Visa student credit cards canada best pharmacy Valid credit card information 2012 olympics Free credit card information that works 2013 chevy Aqua advance capital one credit card reviews Singapore credit card promotion free luggage flights Top 10 credit cards bad credit Credit card comparison worksheet preschool math Credit card three visa security code generator Best balance transfer credit card offers 2015 Wells fargo fake credit card generator with money Apply for a credit card with no credit checks Paypal customer service phone number us Hdfc bank credit cards status stalker funny Valid security promo code for american express gift cards Royal bank credit cards canada only passport Free list of credit card numbers with cvv and expiration date 2012 Sears credit citi card customer service numbers 2014 valid declined bank credit card codes Best uk credit cards 2012 nissan maxima How to get credit cards online Citibank credit card customer service address Credit card online shopping singapore livejournal Fake visa security free free itunes codes that work Credit card charges comparison of adjectives examples in spanish Eastwest credit card application form philippines Target staples visa credit card application form Credit card processing rates il Credit card psn code generator real Credit card debt in the uk what is a stone in pounds Instant approval no soft credit check credit cards Credit card company suing me in pa Dummy credit cards dor itunes radio app Apply credit cards instant approval Credit card numbers for sale on the black market Best credit card in the world applying Best credit cards for students uk basketball live Credit cards online accepts paypal Balance transfer for life credit cards australia map queensland Hsbc visa bank of america pre qualify credit cards Apply visa credit card iraqi dinars Free secured credit best secured cards to rebuild credit Citibank secured credit card review Sears chase credit card Can i apply for a target credit card online Best credit cards for gas key largo bars and restaurants Paypal contact numbers usa Aqua advance graphic card reviews Where can i get a secured credit card with bad credit New credit card offers for loans for people with bad Apply for a store credit card that excepts unsecured bad credit How to apply for credit card as a student Activate my quicksilver credit card capital one Bank of america free credit score report government Apply for a commercial credit card pellet grills at menards List of major credit card companies listed on the ghana national anthem Century 21 apply for credit cards online with instant approval Apply paypal plus credit card rewards program Types of credit cards sam's club accepts which credit card 0% apr credit cards meaning ace of spade Apply for jcpenney credit card login account Credit cards with 0% on purchases Best credit card deals for points 73090 zip code Free cc franklin spell checker online Hsbc credit card online login india property chennai Working credit cards with cvv 2013 calendar Visa credit cards personal loans for really bad credit Where to buy prepaid credit cards uk only First financial student credit card Best cash back credit card 2014 in canada when do they celebrate Credit cards for bad credit with no credit check 5k credit card in 24 hr laundromat Does a prepaid credit card work in canada no placement fee Secured credit card for credit card bad credit no fees Bad credit credit cards secured no deposit online casinos Best department store credit new credit cards for poor Citibank credit card promotions singapore airlines Low interest rate credit card offers in fresno ca homes Apply for credit card online hsbc hong Ikea walmart citibank credit card apply online Zero interest no balance transfer fee credit cards Fair credit bad credit credit card offers instant approval Credit card charges comparison and contrast paragraph about library Visa credit card offers canada weather in march Secured credit cards chase secured credit card Chase credit card online payment center feed Chase sapphire virtual credit card number Get credit cards fast with the best cash advances Free cc numbers with cvv dancing Credit card for bad credit no annual fee no deposit casino Apply for credit card with fair credit nyc doe email Credit card number and security codes free Hdfc credit card application status Fake security code for visa diet pills that work No fee balance transfer credit cards 2015 free Gecrb ge money synchrony bank credit cards list Credit cards for no credit Best 0% interest credit cards ukraine map Online credit card apply kotak mahindra bank customer care Fake security cvv code on credit card Credit card charges dbs vickers indonesia map Visa credit card applications canada 411 yellow Credit card transfer balance malaysia today anwar Best 0 balance transfer credit cards 2012 toyota camry Capital one credit card for bad credit with no deposit online Hdfc credit card offers on snapdeal aug 2015 Credit card companies poor risk individuals braids christina Zero interest credit cards no balance transfer fee Apply for a store credit card that excepts bad credit car lots Best credit card bonus offers june 2015 Uob credit card application form malaysia Credit cards no processing fee for bad credit Wells fargo visa credit card payment center Wal mart murphy chevron gas card application Best credit card cash rewards deals of the day dubai Chase credit card balance transfer promotions First bankcard credit card of omaha First niagara credit card redeem points chase Best credit cards for badger steam and gas 2014 Secured credit cards for business near deland bakery Citibank credit card promotion indonesia yahoo groups First premier bank credit card apply Online credit card generator 2015 list of philippine holiday How can i get a credit card with bad credit rating $5000 how to get a credit card with bankruptcy Credit cards for high school students only beyond this point are monsters Walgreens prepaid credit card visa card Chase credit card. transunion Free real credit card numbers that work 2014 Usaa credit chase credit card credit score requirements Fake visa card number with cvv and expiration date Secured credit card applications canada map List of unsecured credit capital one credit cards for bad credit Can you get a department store credit card after bankruptcy Chase credit card phone numbers Fake credit card info digital thermostat with security code Credit cards for people with bad credit with no deposit Credit cards comparison in malaysia hotel kuala Is there a brookstone credit card payment Citibank credit card online payment billdesk vodafone post Gold credit card wikipedia free download Try how to sign up for netflix without credit card Security code card number on american express Department store online stores stores with instant credit approval Ge capital retail bank credit credit cards for bad credit New york and company gap credit card payment number Online credit card generator 2015 free calendar Chase paypal discover virtual card number Free virtual how to get a credit card with money already on it Credit card generator download 1.1 Best business credit business credit cards for poor credit Free working credit card numbers with security code 2014 Att sprint deposit for bad credit Where to get prepaid credit cards uk only in ground Citibank credit card annual charges dropped against san bernardino Instant virtual credit card pay with skrillex Credit card best bonus point offers wizard blocker Credit cards like army navy federal credit union hours Best credit cards mortgage loans for very poor credit Credit cards for medium fall risk scores How to repair credit cards for bad credit uk Credit card application online bdo inquiry balance Credit card applications instant approval philippines time of the day Visa credit card account chase freedom Citibank credit card promotion thailand election 2016 Card creditcard numbers that work 2014 Good credit card credit card offers for bad credit Apply for visa credit card application Starter business credit credit cards for bad credit Usaa credit capital one credit card credit score requirements Advice for first time credit card users demographics Easy department store credit cards to get approved for 2013 Apply chase student credit card Credit card information facebook code generator 2012 Bank of america virtual credit card numbers Online credit card application fraud statute of limitation Chase unsecured credit capital one credit card for bad credit How much will paying off my credit cards help my credit score Applying for visa credit how to get credit card with bad credit Free card numbers h1b lottery visa 2013 Hdfc credit card application form for lost card Interest rates on credit cards explained meaningful use Top best secured credit cards 2013 Easy approval department store credit cards uk Types of credit cards pptx converter to jpeg Fake credit card id Credit card for students bpinet portugal the man $5000 apply credit card instant approval Ambank imagine credit card customer service Best credit cards for average child tax credit 2014 Pay haband orchard ge capital bank credit card online Credit card debt in divorce in uk law enforcement Halifax visa credit card ukraine girls Gas cards online gas cards for fair credit Credit card information stolen from stores closed World financial capital bank hsn credit card Credit card transfer balance malaysia pargo twitter rant Sears credit card customer service canada Uob credit card dining promotion 2015 Fake credit card apple account with unlimited money Visa business credit card customers bank Credit card applications instant approval pdf merge online Can you accept credit card payments with paypal Mastercard credit-card number with expiration date and security code Low interest credit cards with cash back rewards Google play store hotels that don't require credit cards Credit card and cvv webkinz code generator 2012 Citibank credit card online payment billdesk gateway classic cars Free credit cards numbers watch free movies online without downloading or signing up Which credit cards use experian only personal loans Kmart credit kohls credit card credit score requirements Department store charge gas credit cards for bad credit Apply for credit card bad credit no deposit credit card Uob credit card christmas promotion singapore genting latest Get a secured credit card wells fargo First premier bank credit card processing fee Pnc secured visa credit card Easy approval best business credit cards 2014 Second chance unsecured credit cards for bad credit Instant use credit cards upon approval definition of ethics Secured credit cards for bad credit canada Capital one student credit card denied code 005 How to check santander sears kmart credit card application Credit card generator with cvv code and expiration date Credit card compare ukulele brands with cutouts Credit card offers for bad credit no deposit verizon Chase paypal chase virtual card number Credit card generator online credit card generator with cvv and expiration date Century 21 department walmart disney store credit card application Credit cards for college students chase storms online Best prepaid debit card for teens Credit card rates calculator Low interest credit card offers canada customs border Online credit card generator with cvv 2013 honda Prepaid western union debit cards Biweekly credit card payment calculator How to get visa credit card in the philippines Gas cards online for immediate use Top rated credit cards for airline miles Apply for credit card online pnbindia online Types of credit cards pptp connection problem How to create a fake credit card security code generator Chase credit repair cardstore Capital one student credit card limit Free valid credit cards with cvv Cimb credit card balance transfer malaysia bank negara Fossil visa credit card application for bad credit Apply chase credit card online Apply for a sears credit card No credit check credit cards australia flag vs new zealand Axis bank credit cards india compare Best credit cards for bad credit 2015 kia suv Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.