Angel of Wassenaer

juni 15, 2007

CV of ME???

Geplaatst onder: Angel, Angel's dracht — Maj @ 10:54 pm

Of te wel: Chronische vermoeidheid of in medische termen: Myalgische encephalomyelitis?

Lijdt Angel nu aan het chronisch vermoeidheidssyndroom? Je zou het haast denken. Zo moe als ze is, slaapt ze vrijwel de hele dag. Tijdens de wandelingen sjokt ze achter me aan, andere honden worden amper bekeken en voor een spelletje is ze niet meer te porren. De vacht lijkt wel zachter, anders dan anders en haar buik….het lijkt wel of die inderdaad al wat aan het groeien is. Of wil ik dit gewoon allemaal graag zien?

 Moe of??

In elk geval valt het ook vriendinnen in het park op, zelfs m’n moeder vond Angel veranderd. Ze is liever en aanhankelijker dan ooit. Zijn dit nu zwangerschapskwaaltjes?? We wachten met spanning af wat de echo zal zeggen. Ik hoop dat mijn vermoedens kloppen en dat Angel ons niet vreselijk voor het lapje houdt. Over 11 dagen zullen we het weten…..

Klik hier voor een paar foto’s van een zeer vermoeide Angel die eigenlijk alleen maar heel veel slaapt…. 

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.