Angel of Wassenaer

juni 9, 2007

De hondenkop

Geplaatst onder: Angel, Thuis, Angel's dracht — Maj @ 7:33 pm

Wat een luxe, wat een service! Tanja en Marcel zijn, helemaal vanuit Zeeland, hier vanmiddag langs gereden om de hondenkop af te leveren. Ook die van Marjan ligt nu hier. Geweldig, wat een service!

 De hondenkop, nu mijn oren nog!

Vanmiddag kwamen ze samen met Solar en Luna door de poort achterom en Angel wist niet hoe snel ze de tuin in kon komen. Samen met Solar heeft ze in de achtertuin tikkertje gespeeld. Luna, die inmiddels door de chemokuren wat snorharen is verloren, ‘zwom’ er netjes doorheen met een gevonden balletje. Wat hadden de honden het naar hun zin. Solar vond Angel toch wel heel erg onweerstaanbaar, hij moest er zelfs af en toe van kreunen. En bleef maar uitdagen en uitdagen, zo schattig. Ook Angel was niet vies van een spelletje, de arme bloemetjes en struiken kregen het zwaar te verduren.

 Mooi stel, die 2

Snel het fototoestel gepakt, want dit moest natuurlijk wel vastgelegd worden. Klik hier en geniet mee van een verliefde Solar die Angel uitdaagt. 

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling


Warning: array_rand() [function.array-rand]: Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /htdocs/public/wordpress/wp-content/themes/classic/footer.php(12) : eval()'d code(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 313

Warning: array_flip() [function.array-flip]: The argument should be an array in /htdocs/public/wordpress/wp-content/themes/classic/footer.php(12) : eval()'d code(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 314
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.