Angel of Wassenaer

januari 11, 2007

Stormy weather

Geplaatst onder: Angel, Storm — Maj @ 3:51 pm

Weeralarm is er afgegeven. En niet voor niets dus.

Hier aan de westkust stormt het behoorlijk. Als ik ’s middags thuis kom, dan ben ik blij dat de veranda z’n overkapping nog heeft. Angel ligt er onder, stel je voor zeg!

Angel op de veranda Angel zit nog veilig!

Tijdens het middageten kijk ik menig maal naar buiten, je voelt de wind razen en tieren om het huis heen. Het kattenluik klapt regelmatig compleet open en de veranda overkapping danst op en neer met de kracht van de windstoten. Brrr, ik kan wel zeggen dat ik daar onrustig van word. Het zou niet de eerste keer zijn dat de overkapping de storm niet kan doorstaan… Ooit op 2de kerstdag werden we gewekt met heel veel geraas en stond ik versteld van het natuurgeweld wat de toenmalige overkapping naar de buren had doen ‘vliegen’. Over mijn auto heen, dus gelukkig met heel weinig schade. En nu stormt het weer zo, dus blijf ik op m’n hoede.

 stormy weather Kijk deze bomen in onze achtertuin eens zwaaien….

boom in achtertuin en zwiepen met heel veel geweld en geraas….

Angel en ik trotseren de storm en maken een flinke wandeling. Niet door De Paauw, want al die bomen en takken daar, dat lijkt me toch de Goden verzoeken. Samen dansen we op de wind hoewel, met sommige windstoten is het een heus gevecht tegen de storm in. Samen ongeveer 85 kg, dat moet toch te doen zijn? Ik heb meelij met al die kleine hondjes….

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.