Angel of Wassenaer

april 8, 2007

NODHV Trofee en Boy neemt z’n kans!

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, NODHV Show — Maj @ 9:55 pm

Vroeg uit de veren op 1ste paasdag! Angel en ik worden opgehaald door Therese en Esmeralda op weg naar de NODHV Trofee in Baak, vlak bij Zutphen. TT is er vroeg bij, als ik onder de douche sta, word ik al gebeld. Ben dus ook nog niet eens klaar als ze al arriveren. Gelukkig vertrekken we toch op tijd. We krijgen een helse rit. Complimenten voor TT en haar karretje met ingebouwde Truus, want zij moeten navigeren door een hele witte wereld van zeer dichte mist. Angel mag achterin de couveuze en hebben we niet meer gehoord. Niet verwondelijk, want wij hebben met elkaar natuurlijk genoeg te kwekken. We komen er zelfs achter dat er heel veel saamhorigheid is!

 Bold & Angel

Door deze mist zijn we helaas wat verlaat, maar gelukkig niet als laatsten. In Baak komt de zon rap door en belooft het een heerlijke warme dag te worden. Stoelen geinstalleerd en het begroeten kan beginnen. Geweldig om nu in het echt Angel’s andere broers Bold, Sem, Fedor en Gomez uit het B-nest te zien. Wat een machtige kanjers zijn dit geworden. En ook de zusjes Jane en Cleo uit het C-nest (die ik geboren heb zien worden) zijn van de partij. Leuk om dan ook eindelijk alle baasjes eens in het echt te ontmoeten. Fay van Karin komt even snel tevoorschijn voor de keuring maar moet helaas weer terug de auto in, daar ontkom je als teef niet aan als je nu net loops bent geworden. Gelukkig is ook Angel’s lover Cliff er weer bij! Wat is hij toch een heerlijke rustige stabiele reu, ik ben nog steeds helemaal weg van hem en Angel niet minder!

  Twee tortelduifjes

We ontmoeten een heleboel meer bekenden: Liesbeth met Haggis, Naphasja met Shila, Paula met Aline, AnneMarie met Nero en Xyta, Joke met Saros, Ida-Maria met Akira, Roy met Ronan, Goska, Marijke en Astid als organisatoren, het houdt niet op. De familie wordt al groter! En… ik mag ook nog even knuffelen met een van de Valantijns Boy’s genaamd Ice-Item. Hhmmm wat lekker is dit zeg!

 Valentijntje: Item

Bij de puppy klasse halen Cleo en Jane, Angel’s zusjes van het C nest, een beker. In de jonge honden klasse halen Gomez en Sem, Angel’s broers van het B nest, wederom een beker en als klap op de vuurpijl halen broer Boy uit het A-team en Cliff, Angel’s lover, ook een beker.

Angel doet het weer prima tijdens de show. Ze wordt beoordeeld en we lopen ons rondje een aantal keren. Net geen beker maar wel weer een Uitmuntend. En toch wel een vermelding waard: Ze krijgt de aantekening: Zeer aangenaam in de omgang! 

 In de ring

Aan het eind strijden alle nummers één tegen elkaar voor de Trophee. Laten dat nu ook de 2 broers Gomez en Boy zijn. Het wordt moeilijk kiezen en uiteindelijk gaat broer Boy, die inmiddels qua training op de universiteit zit, er met de Trophee vandoor. Lex twijfelde nog of hij Boy wel zou inschrijven en nu mag hij naast z’n schoenen lopen!!!

 Trotse Lex en z’n Boy

Maar Marjan en Karin mogen ook naast hun schoenen lopen: Uit alle drie de nesten van Marjan’s Meute, het A, B en C nest, met allen Marjan’s Puck en Karin’s Sultan als ouders, worden er bekers gewonnen waarbij onze Boy uit het A-nest de grote winnaar wordt! Marjan en Karin, in één woord geweldig! Dit zijn allemaal KANJERS, dat kan niet anders!

We hebben genoten! Veel dank en complimenten aan de organisatie van de NODHV, die het deze keer heel wat vlotter liet lopen! Het weer zat mee en op de terugreis hebben Therese, Esmaralda en ik lekker bijgekletst. Angel lag direct gestrekt en TT heeft laag gevlogen zodat we toch nog lekker op tijd thuis waren. TT en Esmeralda bedankt, jullie waren heerlijk gezellig! (tot slot dank aan de engelen, die ons allen ongetwijfeld de hele dag hebben bijgestaan)

Klik hier voor een grote fotorapportage van de show. En kijk op de web-site van Het Vijfspan  voor nog veel meer foto’s. Ook op de web-sites van Marjan’s Meute  en Van de Victory is vast meer informatie te vinden.

Voor de officiele uitslagen verwijs ik naar de web-site van de NODHV.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

301 Moved Permanently

The document has moved here.

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.
Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80

Moved Permanently

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.