Angel of Wassenaer

februari 25, 2007

NODHV wandeling aan de W’naarse slag

Geplaatst onder: NODHV wandeling, Wassenaarse slag — Maj @ 5:10 pm

Regen, regen en nog eens regen, dat ziet er niet leuk uit. Maar goed, Angel moet er toch uit, of het nu regent of niet, dus we gaan gewoon. We zullen wel zien hoeveel wandelaars er mee komen…..

Vlak voordat we vetrekken word ik al gebeld door Cisca, zij zijn al gearriveerd en wachten op ons bij ‘de Badmeester’. Ze moesten op tijd het hotel in Noordwijk verlaten…  En op de valreep word ik ook nog gebeld door Sasja en Geoff van Angel’s broer Diesel met de vraag of ze nog mee kunnen wandelen. Tuurlijk, lang niet gezien, gezellig!

We gaan dus netjes op tijd weg, je weet nooit wie er nog meer allemaal vroeg zijn. En daar zien we toch Goedele met Angel’s zus Luna. Ze hebben Cisca, Rikkie met Kaya al ontdekt. Peter en Hetty zijn er ook met hun prachtige grauwe Jessy. En Joke komt eraan met Saros. Wel jammer dat Patricia van Bold af belt. Ik had zo graag Angel’s enige zwarte broer uit het B nest in het echt willen zien!  Geheel verbaasd ben ik als ik Paula met de 6 maanden oude Aline ontdek! Geweldig dat ook zij samen helemaal hierheen zijn gekomen. En wat een beauty is Aline! 

 

Gezamelijk zetten we de honden langs de kant voor een foto. Kleine Aline doet keurig mee, prachtig om te zien, wat doet ze het goed! Dan arriveren Leo en Brigitta met hun Flirt-le. En word ik gebeld door Ria die op de verkeerde parkeerplaats staat. Nog even op Geoff en Sasja wachten en het feest kan beginnen. Een klein select gezeldschap maar oh zo gezellig. 

We zijn nog niet aan zee gearriveerd of Luna heeft een bal gezien en duikt direct de golven in. Helemaal doorweekt! Saros heeft het voorzien op kleine Aline, hij heeft z’n hormonen nog niet helemaal in bedwang.  We lopen eerst tegenwind naar Scheveningen en helaas begint het een beetje te miezeren. In Scheveningen zie je een heel grauw regengordijn hangen. Mutsen op en lopen maar. Halverwege besluiten Geoff, Sasja, Geoff z’n zusje, Paula, Ria en vriendin terug te gaan. Paula heeft tenslotte de kleine Aline bij zich. Ze gaan alvast terug naar ‘de Badmeester’.  Wij lopen nog een stukje verder maar niet helemaal tot Scheveningen hoor! Het waait behoorlijk, de regen is gelukkig gestopt, maar door de wind is het wel aardig guur.  

 

Het regengordijn komt langzaam dichterbij, dus besluiten we ook maar terug te lopen. Met de wind in de rug gaan we heel wat sneller! Saros, Angel en Luna lopen samen op. Het is weer genieten hoe al deze herders het toch steeds weer met elkaar kunnen vinden!

Bij ‘de Badmeester’, die door het slechte weer al helemaal vol zit, halen we Paula, Ria en vriendin op om met elkaar nog wat na te kletsen bij ‘De Zeester’. Daar aangekomen heeft het regengordijn ons bereikt.  Mensen het was weer heerlijk, dank jullie wel voor jullie prettige gezeldschap! 

Klik hier voor een diashow van onze wandeling. En kijk mee met nog veel meer foto’s op de web-sites van: Alpana-Aline en van Kaya

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.