Angel of Wassenaer

februari 23, 2007

Kaya en familie nemen het er al van!

Geplaatst onder: NODHV wandeling — Maj @ 8:14 pm

Aanstaande zondag hebben we weer een wandeling met onze Oud Duitse Herders, deze keer hier op het Wassenaarse strand. Angel en ik organiseren het dus, als één van de regio organisatoren van de NODHV. 

Heel veel aanmeldingen zijn er niet, de groep zal dus ook wel niet zo groot worden. Maar dat is helemaal niet erg, want zo krijg je elk geval de gelegenheid lekker met elkaar te kletsen.

Voor Kaya en haar baasjes is het weekend vandaag al begonnen. Zij zijn vanmiddag in Noordwijk aangekomen en hebben al ‘geproefd’ van de heerlijke zilte zeelucht.  De zon schijnt en het is niet koud! Heerlijk. Het Noordwijkse strand is inmiddels goed verkend en morgen volgen de Noordwijkse duinen. Zondag komen ze gezellig mee wandelen hier aan het Wassenaarse strand.  En nu maar duimen dat het ook dan wel droog blijft!!  

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.