Angel of Wassenaer

januari 25, 2007

Middagje strand

Geplaatst onder: Angel, Wassenaarse slag — Maj @ 9:13 pm

Prachtig is het al een paar dagen.

Zo hebben we twee donderdagen achter elkaar flinke storm gehad, weeralarm werd er gegeven en ook afgelopen weekend was het nog bal. Angel heeft overigens nergens last van. Samen hebben we heel wat tegen de wind in geploeterd.

Maar sinds maandag schijnt de zon. Heel af en toe een winterse bui en ’s morgens vroeg krabben geblazen. Het vriest licht en vanmorgen was hier de wereld zelfs eventjes helemaal wit. Door de opkomende zon duurde dat natuurlijk niet erg lang. En vanavond wordt er zelfs voor ‘t eerst een schaatswedstrijd op natuurijs gehouden.

Hoe zou het nu aan het strand zijn? Heeft de afgelopen storm nog wel zand achter gelaten? Daar wilde ik gisteren al naar toe, maar helaas…

Het strand blijft kriebelen en vanmiddag pakken we de auto om toch maar eens een kijkje te nemen. Bal en fototoestel gaan mee. Wauw wat is het lekker. Heerlijk uitblazen en het waait nauwelijks. Dat was verleden week wel anders.

 

Het is zo ontzettend helder dat we de hoogovens in Ijmuiden kunnen zien. En Noordwijk aan Zee is zelfs op de foto te zien. Geweldig, wat genieten wij! Dit moeten we toch maar vaker doen.

Klik hier voor nog meer strand foto’s

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

on this server.

403 Forbidden

Forbidden

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.

Additionally, a 403 Forbidden

You don't have permission to access /components/com_ngajml/dd/tent.php Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.