Angel of Wassenaer

november 29, 2009

Angel’s blind date

Geplaatst onder: Angel, Wassenaarse slag, Angel's vrienden, Aiki, Mex — Maj @ 8:31 pmJa, eindelijk gaat het er dan van komen, Angel’s blind date met haar mogelijk toekomstige echtgenoot! Spannend maar weer wat het zal worden en wie we hebben uitgezocht. Haar eerste 2 mannen hebben we vanaf pup gevolgd en deze jonge man eigenlijk ook een beetje, zij het vanaf de zijlijn, omdat we er toen nog lang niet zo mee bezig waren.

En nu maar duimen op een beetje droog weer zodat we buiten genoeg foto’s kunnen maken. ‘Shambhala aan!’, zeg ik dus maar!

En dan is het zover, zijn baasjes maken er een dagje strand van en komen met hun jongeman het Westen onveilig maken. Voor ons helemaal top, zo hoeven wij niet helemaal naar het Noord Oosten te rijden voor een date. Het strand ligt hier immers vlak naast de deur!

Er valt geen onvertogen woord als Angel’s toekomstige verloofde de poort binnen komt stormen.  Beetje hyper mag wel even, na een lange autorit moeten hoognodig de poten gestrekt en de blaas geleegd. Tja, want natuurlijk ruikt die tuin wel naar een rivaal. Gijs, onze grote boxervriend,  komt hier tenslotte met grote regelmaat zijn geurtje verspreiden.

 

Omdat het nog steeds wat regent komen de tortelduifjes al snel naar binnen. Ook Aiki vindt deze jongeman helemaal super. En er mankeert helemaal niets aan zijn hondenneus, zou hij echt iets heel speciaals aan onze Aiki ruiken?

Als de regen mindert maken we wat buitenfoto’s (klik hier) omdat het binnen iets te donker is.

Met nog twee korte filmpjes van onze Angel samen met haar toekomstige lover; Zie filmpje 1 en filmpje 2

En daarna besluiten we toch ook even heerlijk mee naar het strand te gaan, op naar de Wassenaarse Slag! Als de zee geroken wordt gaan de honden helemaal uit hun dak. Het waait flink maar de lucht klaart op! Dank je wel Engelen!

Onze dames gedragen zich super samen met hun zwart/bruine vriendje en ook van deze jongeheer kan ik niet anders zeggen: Wat een vrolijke sociale lieverd! Geen strijd onderling, geen macho gedrag, nee sterker nog, als zich een stoere mannelijke Husky tussen dit drietal schaart dan valt er wederom geen onvertogen woord!

Elkaar wat afsnuffelen en daar is alles mee gezegd. Ik ben wel wat anders van reuen gewend, dus wat dit betreft kan onze vriend al sowieso niet meer stuk!

Klik hier en geniet mee van de strand foto’s van Angel’s blinddate!

En Angels dochter Aiki? Aan Mex zijn reacties te zien gaat het echt niet lang meer duren. De tekenen van een naderende loopsheid zijn er al zo lang, deze laatste week nog meer dan anders…… Zo het nu  dan toch echt bijna zover zijn? Maar de natuur is de natuur……. We wachten geduldig af wat de toekomst ons zal brengen. Zodra het haar tijd is zullen de sirenes in Wassenaar loeien……  En snellen wij naar Markelo voor haar date met Cuando. In elk geval staat dan ons 3de nestje, het C-nest van Aiki gepland!

En Angel gaat straks haar allerlaatstes nestje krijgen. Daar willen we  natuurlijk ook al onze aandacht aan besteden. Ruimte en tijd voor 2 nestjes tegelijk denken we niet aan en gaan we ook helemaal niet doen. Alles op zijn tijd!

PS: Jolien en Guido, dank jullie wel voor de gezellige dag en het mogen meegenieten van jullie geweldige kanjer Achak-Mex! Ik hoop dat hij en Angel straks prachtige zwart/bruine en ook geheel zwarte pups op de wereld gaan zetten. Want ja, deze jongeman komt uit het A-nest van ODH Kennel of Heartland, zijn oma van vaders kant is effen zwart en zijn opa van moederskant is ook geheel zwart, dus  uit deze combinatie verwachten wij zwart/bruine en geheel zwarte pups! Dat wordt weer spannend!!


Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.