Angel of Wassenaer

juli 30, 2009

09-07-30 Twee jaar geleden…..

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Angel's dekking, Angel's engeltjes, Aiki — Maj @ 1:39 pm

Het is alweer twee jaar geleden dat Angel haar allereerste dekking kreeg… en wat voor een dekking! Zo waren we samen een paar dagen in Duitsland, logerend bij Kennel vd Victory, alwaar ik genoot van de gastvrijheid en het allereerste nestje van Cliff wat in diezelfde periode uitvloog. Wat waren ze gaaf, die grauwe en zwart-bruine pups! En nu maar hopen dat Angel en Cliff samen ook zoiets op stapel mochten zetten. De dekking verliep niet zonder slag of stoot, er was wel wat Reiki en Shambhala voor nodig, maar zoals steeds weer gebeurt als je de Engelen om hulp vraagt, mijn noodkreet werd gehoord en de dekking was een feit. Angel gedroeg zich al snel drachtig en hoera, de echo gaf de bevestiging.

Alweer twee jaar geleden dat Angel haar eerste nestje, Engeltjes beginnend met de letter A, op de wereld zette.

Zonder dat mevrouw ook maar iets aangaf perste ze zo haar eerste dochter Ariël halverwege onze tuin uit. Haar eerstgeborene kon nog net opvangen worden. Gelukkig ging alles daarna in vlot tempo zonder enig probleem en verraste Angel ons met zeven teefjes en één reu. Mijn wens dat er ook een grauw teefje bij zou zitten kwam helemaal uit! De vele Shambhala en Reiki die ik daar ook voor had gedaan werkte echt weer uitzonderlijk want Angel gaf ons maar liefst 6 grauwe teefjes! Dat werd nog moeilijk kiezen……

En nu zijn we twee jaar verder! Van 30 op 31 juli zijn de A-Angels jarig, ook onze Amitiël-Aiki!


Het gaat goed met deze Angels! Hoewel we niet van elke Engel met regelmaat op de hoogte worden gehouden (geen bericht is goed bericht toch?) kunnen we wel zeggen dat ze zijn uitgegroeid tot een prachtig stel Oudduitse Herders. Kijk maar eens bij de A- portretjes, van een aantal hebben we echt mooie foto’s ontvangen. Ahavahel-Jimmy is hier zelfs, bij Angel’s tweede nestje, op kraamvisite geweest:

Jimmy


Atuniël-Khes zien we vaker, zij lijkt ontzettend op haar papa Cliff, haar vacht is echt zijn evenbeeld.

En, ook een vermelding waard: Amitiël-Aiki en Atuniël-Khes zijn beiden HD en ED vrij!

Intussen is onze eigen Aiki aangekeurd en Fokgeschikt verklaard bij de NODHV, de Nederlandse Vereniging waar wij ons in mei bij hebben aangesloten. Als de natuur ons goed gezind is zal zij dit najaar, bij haar eerstvolgende loopsheid, gedekt gaan worden door Cuando, de papa van onze B-Engeltjes. Dat wordt weer spannend! Beetje Reiki en Shambhala om de natuur een handje te helpen?

Onze Angel mag nog een half jaartje extra wachten voordat haar laatste nestje gepland staan en….. als Aiki ons echt gaat verblijden met C-Engeltjes? Dan wordt Angel een echte oma!

Oh, nog een vermelding; Om dit heugelijke feit, de verjaardag van de A-Engeltjes, te vieren nodigen wij alle Engeltjes uit voor een gezellige familie wandeling op zondag 23 augustus. Alle Engeltjes zijn welkom, dus ook de B’Engeltjes. Details volgen nog, hou de website in de gaten. Natuurlijk hopen we op een grote opkomst!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.