Angel of Wassenaer

november 15, 2008

Puppysnuiven bij…

Geplaatst onder: Angel's familie, Puppy's, Angel's vrienden — Maj @ 10:39 pm

Oudduitse Herder Kennel of Heartland met de ‘D-muziek’ puppy’s van Nyvana en Boy. Boy is de grote broer van onze Angel en heeft zijn eerste nakomelingen op de wereld gezet.

Het laatste teefje Destiny doet haar naam eer aan, het was haar lotsbestemming als laatste totaal onverwacht (en gelukkig ook nog levend) ter wereld te komen, sterker nog, ik heb haar letterlijk geboren horen worden…… “Hé wacht even, wat doet ze nu, het lijkt wel of Nyrvana nog iets kwijt moet, oh ik leg je even neer hoor want……. er komt nog een pupje uit…..” hoor ik aan de telefoon, gaaf!!!! En zij sluit de rij als 12de van deze muzikale fruitmand.

Vanmiddag mag ik ze dan in levende lijve bewonderen! Puppysnuiven, zo noem ik het. Lex en Joke, (Het Vijfspan), als rechtschapen ‘grootouders’ zijn ook weer van de partij:

Nou, die neus van mij komt helemaal niets te kort.

HHmmm, heerlijk en wat zijn ze leuk! “Silver Boy” Dash, heeft mijn hart helemaal gestolen, met z’n al recht opstaande oortjes en volledig in het zwart.

Een echte Black Beauty is hij. Het is toch net of ik even in de spiegel van het verleden kijk… 4 jaar terug….onze eigen kleine zwarte Angel…….. Echt geweldig!

Lex ’steelt’ Dash, kijken of hij mee wil……..
 

En als alle knuffels zijn gegeven vertrekken we met het 12-tal naar een dorp verderop.

Alle puppen in de bus van AnneMarie als haringen in de ton? Vergeet het maar, in de grote bus is plaats genoeg! En ze gedragen zich geweldig, dit 12-tal.

Buiten aan het riempje is natuurlijk even flink wennen, mee dragen gaat wat makkelijker. En we komen geen stap verder als de hele winkelende buurt zich op dit 12-tal stort. Geweldig!

In de dierenwinkel valt er veel te ruiken en te zien.

Sommige puppen (jaja, vooral de dames weer) zijn voor niets en voor niemand bang, die verkennen de hele winkel zonder blikken of blozen.

En na afloops ligt het hele spul uitgeteld tussen het zaagsel.


Mooi moment voor de portretfoto’s, zo lopen ze niet direct weg…….

AnneMarie en Jan, ik heb genoten van deze middag en ik vast niet alleen. We zijn volgens mij alle drie met een big smile op onze gezichten huiswaards gekeerd.

Klik hier om mee te genieten van het puppysnuiven.

En voor nog meer foto’s, kijk ook op de web-site’s van:

Het Vijfspan

Oudduitse Herder Kennel of Heartland

Oh vergeet ik bijna te vertellen dat mijn Shambhala weer eens heel goed dienst heeft gedaan. Het is niet te geloven maar ook al wordt er regen voorspelt, IK heb geen drupje gevoeld daar in Friesland. Pas op de terugweg ergens bij Drachten verschijnt het eerste drupje op de voorruit, maar eigenlijk hoor ik die echte bui pas nu, terwijl ik dit verslagje maak….

De heen en terugreis ging perfect met een heerlijk muziekje erbij (die Muzikale puppen van Boy en Nyrvana, dat zal het zijn) en het lied van Andy Williams zit nog helemaal in mijn hoofd:

Love story 

Where do I begin?

To tell the story of how great a love can be,
The sweet love story that is older than the sea,

The simple truth about the love he brings to me….

Where do I start…….

Hoop dat dit iets goeds voorspelt, The Love story van Angel & Cuando? met prachtige puppen….zullen we het weer gaan meemaken…….

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.