Angel of Wassenaer

januari 5, 2007

Het A-Team is puppysnuiven bij de DRACC’s Clan

Geplaatst onder: Angel's familie, Puppy's — Maj @ 9:13 pm

Vroeg uit de veren want er staat een ‘wereldreis’ op het program. Mijn TonTon heeft al netjes de routebeschrijving met me besproken. Lang leve Map 24…..

Natuurlijk rijd ik toch 2 maal verkeerd, maar ‘t valt mee, want ik kom gelukkig ruim op tijd bij Lex en Joke in Nieuwegein aan. Even een sanitaire stop om dan met Goedele, Frieda, Joke en Lex naar Markeloo te rijden. Heel luxe, want Lex is onze taxichauffeur. Ondanks dat ik moe ben komt er eigenlijk helemaal niets van slapen, voor we het weten heeft Ilse ons naar De DRACC’s Clan geloodst.

Als Rene de voordeur halveert, dan kijken er 3 koppies overheen. Kleine Cuando kan er maar net bij. Met veel ‘bombarie’ worden we binnen gehaald, om dan maar meteen bij de puppen te starten. Ach hemeltje, wat zitten ze daar lekker in hun eigen dierentuin achter de tralies. Helemaal TOP, hier gaan we nooit meer weg! 8 hummeltjes, allen even nieuwschierig, staan zich te verdringen bij het hekje. “Ik wil eruit, ik wil eruit!” hoor je ze ‘roepen’. Nou en dat mag gelukkig.

 

Goedele arresteert meteen de liefste dame uit het nest, ze is net een heel dik speelgoed beertje. Werkelijk, wat een prachtige kleuren hebben de grauwe pups. Ja, de anderen zijn zwart en daar heb ik natuurlijk ook een zwak voor: Allemaal kleine Angeltjes…..

Djarré, Cuando en Cassy staan bijna ongeduldig te wachten achter het hek, ze willen er graag bij, maar moeten hun geduld nog wel even beproeven. Prachtig om te zien is dat de puppen (net als ook al bij Marjan haar puppen) al zo heel goed krant zindelijk zijn. Pootjes op de krant en laat maar lopen.

Na de lunch, die door de mannen perfect verzorgd was, krijgen wij samen met de puppen de primeur. Allemaal voor het eerst de riem om en samen naar buiten. De A-Clan aan de wandel! Geweldig om te zien, de ene durft alles, de ander wat schuchter, alles ruikt lekker, alles ruikt vreemd, regenplasjes zijn erg lekker, maar die halsband is niet altijd leuk. Djarré loopt er vrolijk en vrij tussendoor. Zij zorgt ervoor, dat daardoor de puppen ook wat beter lopen, ze volgen mama immers….

Moe, vol indrukken, maar vast heel voldaan gaan de puppen weer terug naar de dierentuin. Wat brokjes als beloning is een leuk zoekspelletje. En dan… krijgen ze allen wat water en een bakje eten. Dat is smullen. En die Markeloo mannen? die jongleren met de etensbakken….

Jammer dat de uren altijd weer zo vreselijk snel weg tikken, juist als het leuk is, vliegt de tijd voorbij. Rond 15.30 vertrekken we weer terug naar Nieuwegein. We hebben genoten en kletsen nog lekker na in de auto. Weer komt er niets van slapen…..

Klik hier voor een aantal prachtige foto’s van de DRACC’s Clan.

En kijk op: Het Vijfspan of op Of DRACC’s Clan. Ook daar staat een leuk verslag van deze middag met geweldige foto’s!

Oh en dat krat wat ik mee had genomen….. daar past wel zo een bolletje wol in…. zouden de Markeloo mannen nu echt niets gemist hebben???  Rene en Albert, bedankt voor de fijne middag, ik geniet nog steeds na……

En niet te vergeten Carina, mijn buurvrouw. Zij heeft Angel ’s middags uitgelaten in het park. En iedereen daar in De Paauw maar vragen of Marja misschien ziek is. Buuf, bedankt voor de aandacht die je Angel hebt gegeven!

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.