Angel of Wassenaer

maart 24, 2008

Volgende week weer de NODHV troffee

Geplaatst onder: Angel, NODHV Show, Angel's engeltjes, Aiki — Maj @ 5:19 pm

Let op allemaal: Volgende week zondag, op 30 maart 2008 is weer de jaarlijkse NODHV troffee, deze keer in Zaltbommel. Voor meer informatie hierover, klik op de link van de NODHV.

En, wat deze keer heel bijzonder is?

Al Angel’s ‘engeltjes-meisjes’ zijn dan van de partij! Angel en Cliff komen ook mee, want omdat al hun dochters er zijn krijgen ze een nest beoordeling.


Spannend, dan zien we al Amitiël-Aiki haar zusjes terug!! Helaas kan alleen Angel haar enige zoon Ahavahel-Jimmy niet. Misschien voor hem niet zo heel erg, want….zijn zusjes Ambriël-Beer en Aquariël-Zita zijn loops. Oei, oei, wat vliegt de tijd. 8 maanden jong en de eerste loopsheid is begonnen. Mama Angel had haar 1ste loopsheid ook met 8 maanden wat aan de vroege kant. En nu dus haar 2 ‘Knabbel & Babbel’ dochters! Ook in het nest waren Ambriël-Beer en Aquariël-Zita altijd al samen, we noemden ze toen niet voor niets gekscherend Knabbel & Babbel. Een heuse 2ling deze dames, want zelfs de loopsheid doen ze samen!

Amitiël-Aiki is (nog) niet zover. Laat haar maar heel even wachten tot ze misschien tegelijk met haar mama loops wordt? Eigenlijk verwachten we Angel haar loopsheid in mei, maar wie weet wat de natuur in petto heeft. Wordt Angel misschien samen met haar dochter wat eerder loops? Ook goed….we gaan ervoor, Angel mag dan weer op voor het moederschap!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.