Angel of Wassenaer

september 30, 2007

NODHV Strandwandeling

Geplaatst onder: Angel, NODHV wandeling, Angel's engeltjes — Maj @ 3:03 pm

Vanmiddag hebben we weer een NODHV wandeling in het westen van het land.
En deze keer mag ook onze Aiki mee. Weliswaar in de prachtige fiets/loopkar van Oom Boy, de mercedez onder de fietskarren, zogezegd, dus van lopen komt nog niet veel.
We verzamelen rond 14.oo uur op de grote parkeerplaats in Katwijk. De prachtige Rocky en zijn baasjes staan al bij de manege te wachten. Als snel komen de andere wandelaars eraan. En Angel’s laatst geboren dochter Atuniël-Khes. Wauw, wat is ze mooi geworden! Prachtig, alletwee haar oren staan al net zo parmantig als die van Ariël-Abayomi. Tjee, wat ben je dan trots op ‘je hondjes!’ Heerlijk om haar weer even te knuffelen. Ze zit meteen naast Ton in de achterbak van de auto.

Samen weer vertrouwd in de achterbak

Niet iedereen is bekend, niet iedereen heeft zich ook opgegeven, dus ik deel lukraak wat ‘handen’ uit. En dan blijkt dat er ook mensen bij zijn die alleen maar even naar Angel en haar dochters komen kijken. Zij hadden Angel’s web-site gevonden en gevolgd. Grappig, we zijn ‘beroemd!’

We lopen gezellig met een aantal bekende honden, (de honden zijn altijd eerder bekend dan de baasjes)
De mooie Rocky is er dus weer bij. En het zusje van Solar, zij wonen hier niet zo ver vandaan en lopen ook mee. Jee wat lijkt zij erg op haar broer! Bianca, het zusje van Birka loopt mee, zij lijkt weer veel op haar mama Pien. Angel’s broer Boy en haar zus Luna zijn zoals altijd weer van de partij. Van Oom Boy lenen we de Mercedez.
En ‘onze’ Khes samen met haar nieuwe surrogaatmama, de Duitse Herder Kayra lopen mee. Ook de Duitse Herder Senna, die we kennen van blaft, is van de partij. De zwarte Bobby is iets verlaat en loopt ons achterop.
Bij Beach-End in Noordwijk zullen we Kaya en Branco met hun baasjes treffen. Zo lopen de laatste twee Oud Duitse Herders iets minder, Branco omdat hij nog jong is.

Op weg naar Noordwijk

Ria, Rob, Ton en ik lopen om beurten achter die prachtige ‘Mercedez’, onze engeltjes voort te duwen.

Oma’s en opa’s achter de kinderwagen?

De engeltjes vinden het wel prima en gedragen zich keurig.

Samen in de Mercedez

Verderop treffen we Ciska met haar moeder Rikkie en de ODH Kaya en we treffen de jonge ODH Branco met zijn baasjes. Branco mag nog niet zo lang in het mulle zand, vandaar dat zij een kortere weg hebben genomen, door ons tegemoet te lopen. Zo hoeven zij straks niet meer het hele eind terug.
En dan maken we een kleine groepsfoto.

Groepsfoto in de zon

Om daarna heerlijk in het zonovergoten Beach End wat te nuttigen.
Onze kleine engeltjes maken van de gelegenheid gebruik om de zee te leren kennen.

Voor ‘t eerst in zee

Volop in de zon lopen we terug naar de auto’s in Katwijk.

Terug richting Katwijk, de mercedez duwend

Het zon schijnt zo heerlijk dat we ook in Katwijk nog even besluiten wat te drinken. Het was dus een TOP middag, we hebben genoten!
Op de web-site van het Vijfspan staat bij de hondse praat een leuk verslag en bij wandelingen is een prachtige foto reportage te zien. Kijk hiervoor bij: Boy en het Vijfspan
Ook op de web-log van Senna staat een verslag met foto’s, kijk maar eens op: Senna Blaft
En natuurlijk staan er ook foto’s op Angel’s web-site! Klik hier voor onze reportage.
Met veel dank aan Lex, een aantal foto’s zijn door hem gemaakt. Ons toestel stond helaas verkeerd afgesteld waardoor de meeste foto’s erg zonovergoten (overbelicht) zijn. Dat het door de zon zomer leek was goed te voelen, maar is ook aan onze foto’s goed te zien.

We hebben echt volop genoten, vooral ook omdat het heerlijk zomerweer was. De weergoden waren ons weer goed gezind, of waren het gewoon de engelen, die hier voor gezorgd hebben?

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.