Angel of Wassenaer

februari 9, 2009

De vijfde week

Geplaatst onder: Angel, Puppy's, Angel's engeltjes, Aiki, Cuando — Maj @ 11:32 pm


De tijd vliegt, de B’Engeltjes worden snel groter en groter. Het spel wordt ook ruwer en soms wordt er behoorlijk gegild. Want die tandjes zijn nu echt scherp en de kracht van het bijten wordt harder. Het uittesten van de bijtrem is dus in volle gang. Aiki en Angel komen soms aansnellen om te kijken wat er nu weer aan de hand is, meestal wordt dan een van de engeltjes gemolesteerd en kunnen zij meteen met de correctie beginnen. De B’ Engeltjes hebben nog altijd hevig ontzag voor Assepoesje Aiki en Angel heeft daar een geweldige hulp aan. Goed zo Assepoesje, wij zijn ook heel blij met jou!

We hebben nog steeds elke dag veel bezoek, is het niet ’s middags dan is het wel ’s avonds, soms meerdere keren per dag. Vrienden, bekenden, familie, maar natuurlijk ook de nieuwe baasjes, die willen tenslotte hun opgroeiende Bengel graag volgen. En doordat de meeste Bengeltjes redelijk in de buurt komen te wonen, kan er makkelijk vaak ‘gesnuffeld’ worden. Kan ook goed merken dat de B’Engeltjes het heerlijk vinden om aangehaald en opgetild te worden, zullen wij ze eens lekker verpesten voor de nieuwe eigenaren? Gaan die straks 30 kg of meer optillen? Ach, nu kan het nog en natuurlijk is dit straks allemaal verleden tijd.

Na de melkgift trekt Angel zich nog vaker terug over het lage hekje, om zich naast de PC neer te vlijen. De B’Engeltjes zijn het er echter niet meer mee eens en hebben heel, heel goed door dat hun mama daar ligt. Balthial was als eerste het hekje over en hoewel het die eerste keer gewoon toeval was, weet ze nu precies hoe ze dit moet aanpakken. Als een aapje klimt ze omhoog, met heel veel kracht in haar voorpootjes trekt ze zich op, haar achterpootjes krabbelen dan over het hout om maar hoger op te komen. Wat een slimme Bengel is zij!

Moet zeggen dat wat er in het koppie zit, er niet zomaar weer uit gaat, dit geldt trouwens voor meer Bengeltjes. Wat een volharding in dit nestje!

Woensdag kwam Zita met Angel’s grote vriend Gijs op bezoek en zo konden de B’Engeltjes ineens zien dat er ook nog andere hondensoorten bestaan. Eigenlijk was er niemand echt ondersteboven van een Boxer. Aiki vond het reuze gezellig en wilde alleen maar met Gijs spelen. En mama Angel? Die verblikt of verbloost niet en ging zonder problemen haar B’Engeltjes van een melkgift voorzien terwijl Gijs aan de andere kant van het hekje stond te piepen en te dansen. Het socialiseren gaat gewoon door, de stofzuiger is niet meer eng en al die vreemde harde geluiden die er soms uit de PC komen, ook daar schrikken ze niet meer zo van. En als het weer mee zit dan gaan we deze week de auto uitproberen.

De paptijd is voorbij en ze eten nu volledig vlees. Wat smullen ze hiervan, de één eet nog sneller dan de ander, ook bij elkaar pikken is een leuke bezigheid. Of er met het bakje vandoor gaan. Doordat het weer niet mee zit bezetten de B’Engeltjes nog steeds de huiskamer (Die langdurige kou en nattigheid, ja, we hebben echt een heus winternest, hoe winters willen we het hebben? Het is in jaren niet zo lang echt winter geweest…..) Veel werk aan de winkel dus, want wat er in gaat, komt er ook weer uit. En de plasjes zijn niet meer zo klein……

Maar hoera afgelopen zaterdagmiddag konden ze dan toch voor het eerst even naar buiten toe. Hun wereldje is dan nog wel heel klein en eventjes buiten zijn was eerst best eng maar al snel werd er ook gespeeld. Met bokkensprongen door de grotere ruimte is heel koddig om te zien. Duimen maar dat het deze laatste 3 weken een beetje mee zit met het weer en ze vaker van de buitenlucht kunnen genieten!

En zondag was hier groot, groot feest. AnneMarie van Kennel of Heartland kwam B’Engeltjes snuiven en vlak nadat zij was gearriveerd, kwamen ook Rene en Albert samen met papa Cuando zijn nazaten bewonderen. Geweldig hoe Cuando zich tussen zijn kleine Bengeltjes bewoog.

Wat een super kanjer is hij toch. Heel voorzichtig en als hij bang was een Bengel te raken, dan danste hij voorzichtig opzij of sprong de engelenkraamkamer uit om veilig achter het hekje mee te genieten.

Aiki was reuze gecharmeerd van Cuandoman! En samen hebben ze menig rondje om de Hazelaar en Kersenboom gerend. Sorry Ton, de tuin was al niet best en is er hiermee niet beter op geworden! Cuando heeft nog een schattig cadeau voor zijn B’Engeltjes achtergelaten, voor ieder een eigen puppyhondje! Cuando bedankt, er wordt nu al met die puppy’s gesleept!

Annemarie heeft ook iets lekkers meegenomen, dat wordt binnenkort smullen van kippenkarkasjes! Annemarie jij ook bedankt! Het was helemaal TOP deze zondag, hoe druk het af en toe ook is, we hebben gezellig onder elkaar ‘fokkers’ ervaringen kunnen uitwisselen!

Kijk eens op de web-site van de DRACC’s clan, daar staat een super verslag van deze geweldige zondag met weer prachtige collages! Kijk hiervoor bij Cuando op bezoek bij de Angels (En voor Carla en Freek nog een excuus van mijn kant dat er hierdoor eventjes weinig aandacht was voor het overige bezoek)

Komend weekend volgt de enting met de chip, de B’Engeltjes worden dan natuurlijk ook meteen weer medisch gekeurd. Die middag zullen we het maar rustig houden met bezoek. En de zaterdag erop is de planning dat we met z’n allen naar onze buurman gaan, tuincentrum De Bosrand onveilig maken!

Maar eerst weer een nieuwe start met week zes!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling


Warning: array_rand() [function.array-rand]: Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /htdocs/public/wordpress/wp-content/themes/classic/footer.php(12) : eval()'d code(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 313

Warning: array_flip() [function.array-flip]: The argument should be an array in /htdocs/public/wordpress/wp-content/themes/classic/footer.php(12) : eval()'d code(1) : regexp code(1) : eval()'d code on line 314
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.