Angel of Wassenaer

maart 9, 2008

NODHV wandeling in de Soestduinen

Ondanks de vele regen die er is voorspeld hebben we vanmiddag toch een wandeling in de Soestduinen. Een wandeling van de NODHV georganiseerd door Goska. Als het goed is zien we van Angel’s engeltjes Aniël en Atuniël-Khes ook weer. Geweldig! En natuurlijk Angel’s broer Boy met z’n roedelgenoot Amigo, want het is zelfs de bedoeling dat we na de wandeling achter Lex aan rijden om daar nog wat te drinken. Voor onze dames helemaal TOP, want Joke heeft haar vriezer weer goed gevuld met Smuldier en kan voor onze dames wel 2 dozen missen. Joke, de dames zijn je weer dankbaar hoor!

Enfin, onderweg naar Soest signaleren we af en toe al wat regendruppels op de autoruit. Maar hopelijk valt het alles mee door mijn Shambhala! Die doe ik natuurlijk niet voor niets! Goed gekleed kunnen we wel tegen een stootje en met de hoed op begroeten we iedereen buiten op het parkeerterrein. Atuniël-Khes is afgemeld helaas, maar Aniël is wel van de partij. Wauw, wat wordt het toch een mooie dame! Amitiël-Aiki volgt haar mama Angel op de voet en als de club mensen alvast door loopt naar de zandvlakte komen zowel Angel als Aiki af en toe even kijkje nemen waar ik blijf. Goska en ik wachten op de laatste wandelgangers en kletsen gezellig bij. Haar zilvergrauwe Flow is door Forest gedekt en misschien drachtig, oh zo spannend!

Als de laatsten zijn gearriveerd zijn we met een select gezelschap. Er loopt een klein zwart-bruin pupje mee, voor haar kan de reis nog niet zo lang en zij haken toch al snel af. Dat mulle zand is natuurlijk ook helemaal niets voor die jonge spieren en gewrichten. Rocky van Loes en John vindt Flow verrukkelijk en laat dat regelmatig merken. Flow, zo zonder haar grote maatje Bor, blijft dicht bij Goska in de buurt. Boy vindt de ranke Flow ook wel een mooie dame. Zo strijden de beide heren zonder enig probleem om de mooie Flow. Hoewel Boy en z’n zus Angel elkaar ook aan het hart liggen. Aiki en Aniël zwemmen er gezellig tussendoor, zo ook Branco. Er loopt nog een prachtig jong zwart teefje mee, zij ‘zwemt’ ook gezellig tussen iedereen door. Kortom, we hebben weer eens een heerlijk ontspannen wandeling! En ik denk dat de anderen dat ook kunnen beamen.

Met ons loopt een echtpaar mee die interesse hebben in de Oudduitse Herder en zo kunnen ze eens goed zien hoe het deze prachtige honden vergaat. Aan het eind van de wandeling kletsen we nog heel even na. Helaas is de kiosk gesloten, mede door het regenachtige weer. En dan… begint het te druppelen, zelfs hard te druppelen…….is de Shambhala genoeg geweest? Snel keert ieder naar z’n eigen auto.


Wij volgen achter Lex aan richting Nieuwegein en genieten nog even heerlijk na in Huize ‘t Vijfspan. Kunnen we meteen de door Lex gemaakte foto’s als een diashow op de TV aanschouwen. Wauw, wat zijn ze weer mooi, die foto’s! De 5 ‘mannen’ vinden het wel best, de dames erbij kan de pret niet drukken. Met 2 dozen bevroren Smuldier achterin vertrekken we uiteindelijk net voor het donker wordt terug naar Wassenaar. En een regen dat we hebben onderweg…..

Klik hier om nog even mee te genieten met deze NODHV wandeling. Ook op de web-site van Het Vijfspan staan een heel aantal prachtige foto’s van ons en vergeet de hondse praat niet te lezen!

Goska, bedankt weer voor de organisatie. Lex en Joke, jullie bedankt voor de gastvrijheid! Het was weer een geslaagde dag!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.