Angel of Wassenaer

augustus 12, 2007

De tweede week

Geplaatst onder: Angel, Angel's engeltjes — Maj @ 8:39 am

Is ook voorbij aan het ‘vliegen’!!

Angel’s engeltjes groeien echt als kool.
Het meerendeel weegt inmiddels alweer meer dan 1200 gram en allemaal zijn ze boven de kilo nu. 1 pak suiker in gewicht voorbij, het geboortegewicht is dus verdubbeld, wat gaat dat hard! Een aantal groeien soms wel 100 gram per dag en de wat kleineren zoals Aquariël en Antriël doen het iets rustiger aan. Maar allen ontwikkelen zich prima.
Zo kwam de eerste pup al afgelopen vrijdagavond de werpkist uit rollen. Grote paniek alom en dat was niet alleen het engeltje die zich meldde dat er iets niet goed ging. Wat een geblaf!
Wie er nu zo snel en bedreven was? Ton vindt nog steeds dat ze allemaal zwart zijn, nee, hij heeft het niet goed gezien en ik stond helaas onder de douche. (en hoorde de paniek beneden!)

Even in de grote mand

De ingang van de werpkist is nu iets verhoogd en aangepast zodat onze engeltjes toch nog even van de beschutting en warmte kunnen blijven profiteren.
Aniël had gistermiddag voor het eerst de oogjes op een kiertje staan.
Wauw wat is dit toch genieten zeg!

Het lopen gaat ook al beter en beter. Waggelend stormen ze op Angel af als zij in de werpkist komt staan. Aan hun neusje mankeert helemaal niets, het zijn nu al complete speurhondjes.
Snel wordt dan de lekkerste tepel gezocht, het is een gedrang van jewelste. Niet verwonderlijk dat ook hier weer het recht van de sterkste geldt en dat deze eigenlijk alleen maar sterker worden.
De kleintjes moeten er toch tegen op boksen.

Elke avond nemen we een van de engeltjes een tijdje op schoot, zo heerlijk om met ze te kroelen. Ook mijn moeder Mop komt regelmatig langs en blijft zelfs slapen om van de opgroeiende engeltjes te kunnen genieten, en natuurlijk ook even op schoot te nemen. Even wordt er dan druk gesnuffeld en gezocht om daarna heerlijk in je armen of op schoot een tijdje in slaap te vallen. Zo gaaf!!

Overgrootmoeder Mop met een engeltje op schoot

Angel ligt nu niet steeds meer in de werpkist maar houdt haar kroost wel heel goed in de gaten.
Zodra ze ‘verkeerde’ geluiden hoort dan is ze er als de kippen bij. Ook houdt ze haar engeltjes heel goed schoon. De melk vloeit nog steeds rijkelijk, kortom, ze is echt een geweldige mama!
Wat een geluk, wat een geluk!

Deze week gaan bij alle engeltjes de oogjes open en ook de oren gaan hun werk nu doen. Zullen ze elkaar dan wakker gaan houden met hun gekef en geblaf??
Ook verwachten we deze week de eerste bezoeken van de nieuwe baasjes, dat wordt genieten geblazen!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.