Angel of Wassenaer

april 23, 2007

Weg zonnetje

Geplaatst onder: Angel's familie, Wassenaarse slag — Maj @ 10:08 pm

Weg was het zonnetje, maar ondanks dat hebben we genoten.

Iets voor enen staan Angel en ik pontificaal klaar in de parkeerkuil van de Wassenaarse slag. Even met Walter kletsen, hij runt de Kuil en is tevens de eigenaar van een prachtige Zwitserse Herder Langhaar. De witte en de zwarte samen is toch wel een heel mooi gezicht. Even groot, dezelfde soort vacht alleen Black en White!

Precies om één uur rijdt de bus van het Vijfspan de Kuil in. Angel staat direct op scherp, ze hoort haar vriendjes in de bus al. Omdat er toch wel behoorlijk in de duinen wordt gecontroleerd besluiten we gewoon langs de vloedlijn te gaan lopen.

 Angel en ‘t Vijfspan

Het is er heerlijk. De vloed komt langzaam op en wij lopen gestaag richting Scheveningen. In de verte is de Pier redelijk door de lage bewolking te zien. De honden genieten net zo hard als de baasjes. Angel heeft al snel de bal van Boy geconfisceerd. De gehele route houdt ze keurig ‘haar’ bal bij zich. De zee zelf wordt door de honden ontweken, langs de vloedlijn is goed genoeg. Broer Boy is al net zo een zee held als zijn zus Angel. En als we op de terugweg een binnenzee tegenkomen dan weet ik weer waarom Angel en Boy broer en zus zijn. Samen spartelen ze als kleine kleuters door dat ‘meertje’.

 In de binnenzee

Aan ‘t eind van de wandeling lessen we nog even onze dorst bij de strandtent! Lex en Joke bedankt voor ‘t drankje en bedankt voor de gezelligheid! Het is weer eens voor herhaling vatbaar.

Klik hier en geniet mee van deze super gezellige strand wandeling!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.

The document has moved here.

301 Moved Permanently
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.