Angel of Wassenaer

maart 25, 2007

Strand met het A-Team

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, A-team, Wassenaarse slag — Maj @ 6:00 pm

Eindelijk dan is het zo ver: De A-Team wandeling aan de Wassenaarse slag! Het zonnetje schijnt volop, de lucht is strakblauw, zoals zo vaak hier in het westen. Dat zorgt er overigens wel voor dat de parkeerkuip in no time volloopt. Iedereen denkt hetzelfde: lekker wandelen aan het strand!

De A-Team leden zijn allen keurig op tijd. En ik krijg zelfs nog een verjaardagskado van Frieda, Goedele haar moeder! Dank je wel Frieda, hartstikke leuk: Beschermengel thee, helemaal TOP! Ben ik erg blij mee!

Aangenaam verrast worden we door de baasjes van Dex of Dracc’s Clan, een zwarte zoon van Djarré, die hier vlakbij in Scheveningen woont. Hij en z’n baasjes Marcel en Esther wandelen dus ook mee. Voor Dex z’n broertje Davidson natuurlijk hartstikke leuk! We missen alleen zus Luna, zij is loops en slaat deze wandeling helaas over.

  De duinen

Via de duinen lopen we gezamelijk naar het strand. De honden mogen hier eigenlijk niet los na 1 maart, gelukkig wordt er niet gecontroleerd. (Had ik die tekst toch niet helemaal goed gelezen, foei!) En aan het strand gaan de honden helemaal los. Heerlijk rennen door de binnenzee, heerlijk jagen en spelen. Boy en Harley moeten elkaar af en toe even ‘aftasten’ en broer Diesel loopt daar onverstoord tussen. De kleine broertjes Davidson en Dex genieten volop, ook Cuando vindt het allemaal geweldig. Djarré heeft haar jasje uitgedaan, ineens is zij niet meer de grote zwarte 2lingzus van Angel. Wat een flinke bos haar toch al niet doet!

 A-Team

Na het maken van een familie statiefoto gaan de jonge honden vast rusten bij de poffertjestent. Albert, John en de familie Sanders vinden het best, de hondjes ook. Wij lopen nog een stukje verder richting Scheveningen. In de verte zie je de zon verdwijnen, het lijkt wel of het in Scheveningen regent. Dus gaan we ook maar terug naar de poffertjestent voor een heerlijke rustpauze en een gezellige babbel met elkaar.

 Lekker bijkletsen

En de honden? Die genieten nog steeds. De kleine Davidson en Dex krijgen zelfs wat praatjes, zoals ze samen spelen. En als het eng wordt, dan verstop je je toch gewoon onder de trap?

Klik hier voor een heleboel strandfoto’s. En kijk ook op de web-sites van Het Vijfspan, van de H & D Clan en van de DRACC’s Clan voor nog meer foto’s!  Iedereen bedankt voor de gezelligheid, het was weer als vanouds!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

301 Moved Permanently
nginx

301 Moved Permanently

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.