Angel of Wassenaer

maart 22, 2007

Duveltje is niet meer

Geplaatst onder: Maj en familie — Maj @ 3:52 pm

Duveltje is niet meer. Duvel is de Golden Retriever dochter van Didonne. Samen leven ze met Punky in de roedel bij mijn zus. Duveltje was al een paar dagen niet lekker en uiteindelijke wezen de laatste onderzoeken uit dat ze nogal wat tumoren had, waarvan er eentje ook in haar milt. Heel snel ging Duvel bergafwaards. Om haar een lijdensweg te besparen is besloten haar deze middag in te laten slapen. 

Toen ik vanmiddag in het park liep en nogal aan Duvel dacht kreeg ik ineens contact met haar. De dierenarts was er toen nog niet. Er daalde een rust over me heen en Duvel gaf heel berustend aan dat ze zo ook niet verder kon, dat ze nu rust kreeg en er vrede mee had. Haar berusting was echt voelbaar. En zo is ze ook ingeslapen, met een glimlach om haar lippen en de ogen als lachspleetjes toegeknepen.

Lieve Duuf, ga jij maar verder op je reis in het hiernamaals. Jouw leventje is nog niet over en gaat daar aan de overzijde gewoon verder. Heerlijk weer zonder pijn rennen en dollen met je vriend Pam, je vriend Cockey en met Sjiepie, jouw eerder overleden roedelgenootjes: jullie zijn daar niet alleen!

Klik op de regenboogbrug ter nagedachtenis. Zet het geluid aan en kijk.

En mijn familie wensen we alle sterkte toe. Hoeveel vrede ze er ook mee hebben. In 4 maanden tijd 2 huisdieren verliezen is niet makkelijk! We denken aan jullie!!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.