Angel of Wassenaer

maart 21, 2007

Katwijkse strand met Karin en halfzus Robin

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Katwijkse strand — Maj @ 7:37 pm

Vanuit m’n werk snel naar huis want vanmiddag hebben Angel en ik een strand wandeling met Karin en Angel’s halfzus Robin op het Katwijkse strand. Nu dus een thuiswedstrijd voor Karin en Robin. Gelukkig zijn we op tijd en….. is het droog met zelfs een heerlijke zon.

Maar wat een wind, wat een wind! Je woont aan de kust of niet, DAT wordt hier weer eens goed bevestigd. Het strand ligt er kaal en verlaten bij. Door de storm van afgelopen weekend is een gedeelte van het zand zo hoog tegen de duinrand opgewaaid dat de net opzette strandpaviljoens bijna zijn bedolven onder het vele zand. De rest is door diezelfde storm weggespoeld, zodat er er een scherpe rand is ontstaan met een afstap van ruim twee meter diep. De honden hebben natuurlijk weer nergens last van.

 Kijk Huis ter Duin!

Noordwijk met Huis Ter Duin is heel goed in zicht: Samen lopen we via de branding die kant op, waarbij het bijna vechten is tegen de wind in. Het zand schuurt tussen de kiezen…. dus niet teveel praten…

 Beach End

In Beach End drinken we een heerlijke warme thee en komen we even bij van dit ‘hondenweer’.  Ach, het is nog steeds droog, dus we mogen niet klagen. De terugweg volgen we via de duinen. Af en toe Angel tot orde roepen, want zij heeft regelmatig een spoor te pakken of ziet ‘iets’ waardoor zij zelfs op het afgezette terrein met prikkeldraad probeert te komen. Voor Robin is het allemaal een koud kunstje, zij kent dit terrein op haar duimpje.

 Angel en Robin

Klik hier voor een paar leuke Katwijkse strandfoto’s van Angel en haar halfzus Robin. Karin en Robin, bedankt! We hebben weer genoten en doen het graag nog een keertje over!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.