Angel of Wassenaer

maart 14, 2007

Voorproefje van de A-team strandwandeling

Geplaatst onder: Angel, Wassenaarse slag — Maj @ 7:52 pm

Aanstaande zondagmiddag hebben we weer een heuse A-team wandeling: eindelijk bijna het hele A-nest weer eens bij elkaar en dit keer bij ons op het strand!

“Voorproeven” is helemaal niet verkeerd, zeker niet als het prachtig zomers weer is. Mimi is nog thuis en wil ook wel mee ‘proeven’. Samen starten we via de parkeerkuip aan de Wassnaarse slag en lopen door de duinen richting Katwijk. Mogen de honden hier nu los of niet? Het staat er wat onduidelijk, een andere hondenbezitter overtuigt ons ervan dat ze nog steeds los mogen.  Angel neemt direct de benen, ze ruikt een spoor en gaat helemaal los! Af en toe zijn we haar zelfs even kwijt. Volgens mij is dit toch niet de bedoeling. Lopen we door broedgebied? Misschien toch verkeerd gelezen en is hier inderdaad wel de aanlijnplicht van toepassing?

Gelukkig komen we geen wetsdienaren tegen, het is warm, stoffig en stil, Heerlijk wat een rust, op af en toe racefietser na.

We lopen niet helemaal tot Katwijk maar buigen bij de 2de afslag af richting strand. Als Angel de zee ziet gaat ze opnieuw helemaal los. Als een bezetene rent ze de duin af naar beneden. Om ons toch even later weer op te halen.

Het is eb en er is weer een binnenzee. Mimi loopt langs de branding en ik aan de andere kant van de binnenzee. En Angel? Zij draaft tussen  ons in en waarempel, daar zwemt ze toch weer de binnenzee over!

 

Opgetogen wordt ze door mij begroet en beloond. In de verte zien duidelijk de witte kerk van Katwijk en Huis ter Duin in Noordwijk.

Kijk hier en geniet mee van dit heerlijke voorproefje

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.

The document has moved here.

301 Moved Permanently
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.