Angel of Wassenaer

februari 3, 2007

Lente in De Paauw?

Geplaatst onder: De Paauw, Lente — Maj @ 4:47 pm

Eigenlijk ging 2006 bijna ongemerkt over naar 2007 en inmiddels is de eerste drukke maand alweer voorbij. Zo zijn er een aantal verjaardagen, waaronder ook die van mijn moedertje. Zij is 80 geworden en vierde dit heugelijke feit met een heel groot feest. 

Puppenbezoekjes afgelegd bij ODH familie van Angel waarna ik het lezen van alle ODH web-sites maar net kan bij benen. Laat staan de twee ODH fora, die schieten er nu dus regelmatig bij in. 

Ook ‘loop’ ik zelf een beetje in de lappenmand. Sta op een wachtlijst voor een kijk operatie aan de knie, die ik nu toch maar even heb uitgesteld in verband met wat andere medische problemen. 

Twee maal een flinke storm de afgelopen maand, maar eigenlijk hoort dat wel bij de tijd van het jaar. Wat niet hoort is het mooie weer wat we vrijdag en vandaag hebben gekregen.  Het lijkt wel voorjaar! 

Morgen, zondag dus, is ook zacht weer voorspeld en wordt er weer een NODHV wandeling georganiseerd, maar helaas voor ons toch wel een beetje te ver weg. Die wandeling laten we over aan onze zuiderburen.  

 

Dus nemen we het er zelf van en stappen er vrolijk op los in De Paauw en steken over naar Backershage. Want zeg nu zelf, daar word je toch vrolijk van!  Heerlijk we komen Zita met Gijs tegen en onze dag kan niet meer stuk!  Klik hier voor een aantal foto’s.

Geen Reacties »

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

The document has moved here.


Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills. 301 Moved Permanently

Moved Permanently

Apache/2.4.29 (Ubuntu) Server at www.zak.co.il Port 80
Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.