Angel of Wassenaer

februari 1, 2010

Terwijl Aiki groeit……

Geplaatst onder: Angel, Sneeuw, Aiki, Aiki's dracht — Maj @ 4:09 pm

Teisteren de sneeuwstormen opnieuw ons Kikkerlandje! Tja, dit wordt vast een dracht om niet snel te vergeten: Zo hadden we eerst de enorme teleurstelling bij de ODH Kennel Of DRACC’s Clan. En in diezelfde tijd, precies tijdens Aiki haar dekking, werd Nederland bedolven onder een dik pak sneeuw. Dan bezorgt Aiki ons zowat een hartaanval met haar uitbraken en terwijl ze gestaag groeit blijven die sneeuwstormen maar komen……

Aiki

Intussen zijn we 7 weken verder en met grote regelmaat vallen er nog steeds heuse sneeuwvlokken uit de lucht, zelfs hier aan de kust, zelfs hier in Wassenaar!

Tuin

Wij genieten ervan, die mooie witte wereld blijft bijzonder, al kan ik me voorstellen dat alle verkeersdeelnemers er nu vast wel genoeg van hebben. Vooral de gladheid, het oponthoud en niet te vergeten die ongelukken.

Klik hier voor een nieuw album van onze besneeuwde tuin.

Aiki groeit gestaag, haar buik is nu echt goed zichtbaar. Vanaf dag 50 kunnen we ook de pups voelen bewegen! Aiki zelf voelde dat natuurlijk al eerder. Verder hebben we een redelijk rustige week achter de rug. Geen uitbraak pogingen meer….. kan ook niet want mevrouw mag gewoon niet meer alleen op de veranda en in de tuin. Het lot niet tarten toch? En we weten nu ook wel dat de Engelen bestaan!

Vele wegen leiden naar Rome, kennelijk nemen de gedachten in een dierenhoofd ook niet altijd dezelfde route.

Aiki

Want samen met mijn dierentelepathie collega’s hebben wij geprobeerd met Aiki te communiceren en de antwoorden die wij door krijgen zijn lang niet allemaal hetzelfde. Nu hebben we ook niet op exact hetzelfde tijdstip met haar ’gesproken’ en dat kan al een verschil maken. Bij sommigen maakte Aiki een wat verwarde indruk, maar ze weet heel goed dat ze puppy’s verwacht en is daar ook wel wat onzeker over. Toch kijkt ze er ook naar uit! Haar buik geeft bij allen een wat rommelig gevoel (En precies in deze periode was ze wat aan de diarree; haar baarmoederhoorns zijn nu zo vol dat deze niet meer recht in de buik liggen maar omklappen en dat kan voor diarree, darmgassen en ongemak zorgen). Waarom ze nu zo graag die tuin uit wilde blijft echter een raadsel want ze geeft verschillende antwoorden: Dat ze naar eten zocht en een aantal keer geeft ze aan dat ze een rustig, veilig plekje zocht. Dat ze haar pups wilde beschermen. Ook zegt ze dat ze een geluid hoorde, wilde kijken wat er aan de hand was en een black out kreeg (Tja, dat hebben we geweten!) Is ze door haar hormonen gewoon even de weg kwijt geweest? Ze slaapt graag in de keuken en zo doen we dat nu ook.

En dat de gedachten van haar Kleine Baasje mee spelen mag duidelijk zijn want er wordt ook gevoeld dat er een druk op Aiki ligt; Dat deze voort komt uit de pech bij de “jongens”. Aiki voelt het als haar plicht om voor de “jongens” een prachtig nest van Cuando op de wereld te zetten. Hiermee hoopt Aiki dat het de “jongens” troost zal geven! Wat gedachten al niet kunnen bewerkstelligen……..

Beetje afleiding doet wonderen, opnieuw genieten we van het besneeuwde pad langs De Bosrand!

Sneeuwpad

Kijk maar eens hier!

En als we thuis komen…… heeft onze huiskamer weer een metamorfose ondergaan: Het kleed ligt opgerold in de garage, het nieuwe zeil bedekt de houten vloer en de werpkist staat klaar! Aiki heeft hem meteen even uitgeprobeerd, maar ook Angel heeft er al eventjes in gelegen:

Werpkist

Kortom, de Engelenkraamkamer is weer terug!

Op naar week 8 van Aiki’s dracht met morgen een bezoek aan de DA voor de herhaling van de herpes injectie. En meteen even wegen….spannend hoeveel gewicht er al bij is gekomen.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.