Angel of Wassenaer

november 4, 2008

Nieuwjaars B-Engeltjes????

Geplaatst onder: Angel, Angel's dekking, Cuando — Maj @ 9:15 pm

Nee, dat de natuur niet altijd valt te plannen, dat hadden we afgelopen zomer al ondervonden.
En nu overkomt het ons opnieuw.
Zowaar wordt Angel nog eerder dan we verwachten loops. Dat Aiki er vlak achteraan komt, verwondert ons dus ook helemaal niet, daar zaten we nu juist al een dikke maand op te wachten.
En dan wordt het diep nadenken hoe nu verder, want precies tijdens de dekrijpe week is er eigenlijk helemaal geen gaatje meer over in de agenda. Help?!
En zeker weten dat als deze dekking lukt we dan echt niet over Zomer Engeltjes kunnen praten…

Sterker nog, dan worden het waarschijnlijk wel Nieuwjaars (B)Engeltjes…….Midden in de winter? In de zomer van 2007 hebben we zo ontzettend genoten van Angel haar eerste nestje…..Winter Engeltjes hebben natuurlijk ook hun charmes.
 
Natuurlijk is er overal een oplossing voor.
Zo staat er komend weekend een heerlijk lang weekend voor de boeg in een huisje van De Zwemkolk, voor een heuse kennismaking tussen Angel en haar nieuwe verloofde! En dit lang verwachte weekend is al maanden geleden geboekt! Heerlijk even ertussen uit en lekker bij kletsen.
Alleen denkt de natuur er toch een beetje anders over, die laat zich niet sturen!
Want…. als we op volgend weekend moeten wachten dan zijn we misschien te laat?

Vol goede moed reizen we dus een week eerder af, op naar Angel’s nieuwe verloofde. Dan maar 2 happenings op één dag. Aiki blijft thuis en wordt door de Buuv verzorgd.

Angel gaat netjes mee en kan daarna, als we naar de opening van de Marinus brug in Herwen gaan, gewoon in de auto nadromen….
En zo gebeurt het ook!

Tijdens de kennismaking in Markelo is er direct sprake van een heftige chemie tussen deze twee tortelduifjes.


Angel en Cuando, ofdat ze voor elkaar geschapen zijn!
Wat een nette heer is Cuando! Zo keurig afwachtend, maar toch ook doortastend. In eerste instantie is Angel wat afhoudend maar al snel krijgen ze er samen zin in. Het is geweldig om te zien hoe dit twee samen hun liefdesspel op een heel natuurlijke manier voortzetten! Cuando doet verscheidene pogingen en dan ineens is het raak!

 

Helaas blijven ze niet gekoppeld staan, maar Angel heeft wel degelijk in de gaten wat er is gebeurd. Zodra ze los komen danst ze ons met een vreugdesprong tegemoet, zo vrolijk en blij, het is echt bijna aandoenlijk om te zien. Heb me niet eerder gerealiseerd dat ook honden zich hierin zo geweldig kunnen voelen.
Enfin, Angel kan na deze korte heftige daad van liefde heerlijk wegdromen in de auto als wij ons in Herwen vermaken bij de opening van de Marinus brug.

Klik hier voor de foto’s van de eerste kennismaking!

 En dan: Op naar de herkansing! En of dat die komt, die herkansing! Dinsdag tijdens het lunchuur rijden Angel en ik al dromend door dikke mist Markelo binnen.

Zodra Cuando Angel in de peiling heeft zit hij er al op. Toch volgt er eerst opnieuw een heus liefdesspel. Weer genieten zij en wij volop! Het is erg mooi om te zien hoe ze elkaar uitdagen en aftasten. Een paar rondjes om de struik en een beetje kiekeboe spelen zorgt dat de spanning stijgt.

 

Die Angel weet Cuando wel te prikkelen hoor! En dan flikt Cuando het opnieuw en zo blijven ze ruim 20 minuten gekoppeld staan.


Goed voorbeeld doet volgen hè Albert?
En nu maar hopen dat er rond de jaarwisseling engelenpuppy’s gaan komen!
Over 4 weken weten we meer.

Klik hier voor de foto’s van de herkansing van dit geweldige liefdespaar.
En voor meer informatie over Cuando, kijk bij Of DRACC’s Clan.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.