Angel of Wassenaer

januari 4, 2007

Puppysnuiven bij Angel’s broertjes, zusjes en bij ‘t D nest van Marjan’s Meute

Geplaatst onder: Angel's familie, Puppy's — Maj @ 11:00 pm

Vanmiddag snel ik naar Scharwoude, puppysnuiven bij de broertjes en zusjes van onze Angel. Deze broertjes en zusjes uit het C-nest heb ik samen met Marjan en Naphasja geboren zien worden en nu mag ik dan eindelijk aanschouwen hoe hard ze gegroeid zijn. Heerlijk, ik heb er zin in. Speciaal eerder van kantoor gegaan om een beetje op tijd bij Marjan aan te komen.

 Kes en haar puppen

En ik val natuurlijk gelijk met m’n neus in de boter. Kes is 3 dagen eerder bevallen van 8 gezonde puppen, het D nest van Marjan’s Meute dus en ook haar kan ik meteen aanschouwen. Wat ligt zij er trots bij! Geweldig om te zien hoe ontzettend veel plezier ze beleefd aan het moederschap. Wat een ongelooflijk trotse en mooie dame is Kes! 4 reutjes en 4 teefjes waarvan er zeker 3 grauw zijn en hoe de rest zich gaat ontplooien?

Enfin, aan de andere kant van de serre zitten de broers en zussen van Angel. Puck en Floor lopen gezellig rond en genieten van alle aandacht. En de puppen? Zijn net in diepe rust want ze hadden een wormkuurtje gehad. Of is er toch ééntje wakker? Ja hoor, de schoonmaak emmer wordt eerst bewonderd, om dan toch maar bij de andere broers en zussen neer te ploffen. Geweldig, wat zijn ze mooi! Kleine dikke beertjes! Dikke bolletjes wol. De ene heeft veel dikke poten dan de andere, ben heel benieuwd hoe dit opgroeid. Ik zie een kleine Luna, een piepkleine zwarte Angel, een kleine Boy en een Harley. De wenkbrauwen van papa Sultan zijn alom vertegenwoordigd.

Marjan geeft mij de eer de jonge puppen van nieuwe bandjes te voorzien. Ik zal niet verklappen wie welke kleur heeft gekregen, zo houden we de spanning er bij de nieuwe baasjes nog even in. Heerlijk, zo in de ren tussen die wollige bolletjes, hhmmmm wat ruikt dit toch lekker…. De tandjes zijn nog net niet scherp genoeg, hhmmm. Wat een scheetjes zijn het toch en, dat moet ik eerlijk zeggen, al heel goed opgevoed, want ze poepen en plassen keurig op de krant! Prachtig om te zien: als er een ’schaap’ over de dam is….

Als Puck de ren in komt dan wordt het even dringen geblazen. Eén pupje blijft erg voorzichtig, die heeft eerder de dag een flinke correctie gehad omdat er te wild werd gedaan. Goed zo mama Puck, je leert ze meteen wat wel en niet mag!

Het C nest aan de pap 

Als Marjan tot slot met een bord pap komt, dan is het feest compleet. Geweldig om te zien hoe alle puppen rond de schaal de pap opslobberen. Met pap aan de bek volgt er daarna direct een poep en pies ronde, nog heel even een wild spelletje om dan, als een blok allemaal tegelijk in slaap te vallen. Buikjes vol en dromen maar…..Klik hier en aanschou het allemaal zelf!

Marjan, bedankt voor deze heerlijke middag. Ik heb genoten. Nu hoop ik nog harder dat onze droom ook ooit uit gaat komen….

2 Reacties »

  1. Wat ontzettend leuk om ook even aan de puppy’s te mogen eh…, kijken (halaas nog niet snuiven). Via het gastenboek van Marjan naar de site van Angel omdat daar vermeld werd dat er foto’s van het C- & D-ntst van Marjan’s meute op zouden staan. En inderdaad, top-foto’s! Volgende week mogen wij ‘onze’ toekomsige pup gaan bewonderen (van het D-nest). Dit was een heel leuk voor proefje.
    Groetjes en zeker tot de volgende keer,
    Debby.

    Reactie door Debby — januari 11, 2007 @ 1:48 pm

  2. Gefeliciteerd Debby dat jullie een pupje van Kes krijgen. Kes is geweldig en was als pup al prachtig. Haar puppen zullen er niet voor onder doen. Zeker niet met die mooie Sultan als papa! Heel veel puppyplezier volgende week!
    Groetjes Marja (en van grote zus Angel en halfzus Angel van de D puppy’s)

    Reactie door angelbymyside — januari 11, 2007 @ 4:17 pm

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.