Angel of Wassenaer

juli 7, 2008

Chateau Le Risdoux

Geplaatst onder: Angel, Angel's familie, Vakantie, Maj en familie, Aiki — Maj @ 4:47 pm

Eens in de zoveel tijd wordt er een ‘Jonker-weekend’ georganiseerd door de familie. Vroeger met beide ouders aan het ‘hoofd’, maar tegenwoordig alleen nog maar met Kleine Oma-Overgroot Oma/Moedertje Mop. En deze keer komen we met zijn allen bij elkaar op Chateau le Risdoux. Dit kasteel staat aan het randje van Frankrijk net over de Belgische grens bij Dinant.

Omdat de aanwezigheid van huisdieren maar heel beperkt is, kunnen onze Oudduitse Herders Angel & Aiki helaas niet mee. Maar…… Zij hebben ook vakantie!

We boffen met het weer, de goden zijn ons echt heel goed gezind. Dit gehele weekend wordt het kasteel bewoond door Moedertje Mop met haar kleinkinderen die alweer achterkleinkinderen hebben. Alle luxe bij elkaar. De rest van de familie, zonder de kleintjes dus, slapen in het bijgebouw links van het grote kasteel, zie schuin achter de vuurplaats. Zo kan een ieder zich terug trekken als hij wil en verblijven we verder de hele dag met elkaar in en rond het kasteel. Het is super gezellig en tot in de kleine uurtjes van de nieuwe ochtend zit een heel gedeelte van de familie bij het kampvuur aan de vuurplaats te kletsen en te drinken.

Vuurplaats Vuurplaats

Oh lala, wat gaat er een drank doorheen. De catering wordt verzorgd door een plaatselijke boulangerie en alles is zo super goed verzorgd dat we echt helemaal niets te kort komen, nee zelfs behoorlijk wat over houden. Gelukkig kunnen de boeren in de omgeving onze overdaad goed gebruiken!

Als wij met de hele familie genieten van een goed verzorgd en super gezellig weekend dan zijn Angel en Aiki uit logeren.
Zij worden donderdagavond opgehaald door Ria en Rob, de baasjes van ‘Atuniël-Khes Angel of Wassenaer’ (één van de engeltjes van Angel en natuurlijk een volle zus van Aiki) en Khes haar vriendin de Duitse Herder Kayra. Angel en Aiki vermaken zich prima in Egmond binnen.

Khes & Aiki
Aiki en Khes kunnen het zo goed met elkaar vinden, dat Kayra een heerlijk rustig weekend heeft, door op afstand alles in alle rust te overzien. En met elkaar wandelen, geen enkel probleem. Ze komen zelfs nog een Duitse Herder Cliff tegen. Angel ‘herkent’ vast zijn naam, want ook dat gaat perfect.

Op het veld

Klik hier voor de vele foto’s van deze geweldige honden logeerpartij. De hondjes hebben genoten en wij natuurlijk ook!
Rob heeft zelfs wat leuke filmpjes gemaakt en deze staan inmiddels op YouTube. Hoe ik dit in deze web-log kan plakken…. dat is nog even een raadsel.

Klik hier voor de 3 filmpje van onze engeltjes bij elkaar; Angel die door Aiki wordt uitgedaagd, Aiki en Khes die elkaar vreselijk achterna zitten en Kayra die af en toe luid en duidelijk laat horen dat zij toch wel moeder overste is.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.