Angel of Wassenaer

juni 7, 2008

Allemaal mee duimen!!!!!

Geplaatst onder: Angel, Vakantie, Aiki — Maj @ 8:01 pm

Heerlijk, onze kleine vakantie is begonnen! En as maandag vertrekken we naar het Lauwersmeer in Friesland. Er staat een leuk vrijstaand huisje op ons te wachten met omheinde tuin aan de rand van het park, dus perfect voor de hondjes. We hebben er zin in.

En ik stel me de hondjes zo voor, bij het Lauwersmeer, Romantisch MET ondergaande zon:

Dit weekend nog even de puntjes op de i in huis, altijd zo lekker om daarna in een schoon huis terug te keren. Gelukkig blijven Sinjo en Makky niet helemaal alleen achter. De kinderen komen oppassen en onze Buuf is altijd wel weer een steun in de rug. Geweldig!!

Dag Buuf!
Sinjo redt zich wel, maar Makky heeft natuurlijk nog steeds zorg nodig. Hij ligt nog altijd veel in z’n mandje en als hij loopt, dan loopt hij nog altijd behoorlijk mank. Begin deze week mocht hij even naar buiten en in een onbewaakt moment was hij toch een klein stukje op pad gegaan. Toen hij werd geroepen, kwam hij wel direct aan hinken (je bent een Siamees of niet hè) maar nu lijkt het wel of het hinken erger is geworden. Arm kereltje.
Makky eronder
Niet zo goed dus en echt zielig om te zien. En het lijkt wel of hij, door deze toestand, ook ineens oud is geworden.

Makky in de stoel
Z’n mooie bruine masker is helemaal niet meer zo mooi bruin, maar heeft allemaal grijze spikkels. Zou dat echt door het trauma komen? Arm manneke en dat moet nog 1 jaar worden! Komende week krijgt hij het dus echt wel rustig, we hopen dat hij daardoor beter zal opknappen. Die ‘ophokplicht’ is natuurlijk niet voor niets!

Klik hier voor wat foto’s van Makky, heerlijk genietend in het zonnetje buiten. Zo kon hij zich mooi even opgeladen en kan hij er komende week hopelijk weer helemaal tegen…..

Oh ja, in Friesland hebben we geen laptop mee, we vragen iedereen om geduldig af te wachten. En niet te veel mailen hoor, want anders loopt de mailbak vol……
EN NATUURLIJK ALLEMAAL MEEDUIMEN TOCH?!

Angel & Nero
Angel is er helemaal klaar voor, nu Nero nog!!

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.