Angel of Wassenaer

april 26, 2008

A-Team gaat ‘Djoeken’

Geplaatst onder: Angel's familie, A-team, Puppy's — Maj @ 7:56 pm

Het A-Team gaat ‘Djoeken’ vandaag! Heerlijk puppysnuiven in Markeloo bij de DRACC’s Clan.

Lex is zo lief om weer voor taxi te fungeren, dus rijd ik in m’n uppie naar Nieuwegein waar Lex en Joke al op mij wachten. Goedele komt er direct achteraan en na een kopje thee vertrekken we in Lex z’n Opel naar Markelo. Lex kent de route al uit z’n hoofd, hij gaat immers elke week wel een keertje ‘Djoek’ kijken. Djoek wordt de naam van de nieuwe ODH van het Vijfspan maar wie nu deze Djoek gaat worden? Lex en Joke hebben de keus uit 2 prachtige grauwe mannetjes, oohh zo moeilijk. Angel’s zwarte zus Djarré van de DRACC’s Clan heeft 26 dagen geleden 10 prachtige puppen gekregen en nu is de beurt aan het A-Team, enkele baasjes van het A nest van Marjan’s Meute, die met elkaar komen genieten van deze heerlijke levende bolletjes wol.

We worden zeer enthousiast begroet door mama Djarré, Cassy en Cuando. Geweldig wat een lekker stel is het toch. En na een uitgebreide begroeting met de Markelo mannen en Ellen die al aanwezig was, mogen we ons tegoed doen aan de 10 bolletjes wol.


Wie van de twee wordt Djoek? Baggio of Blizzard?

Iedereen kan wel raden wie MIJN favoriet is: Juist ja, BJORK, het enige echte grauwe teefje!


En kijk Blizzard toch eens ieders hart stelen! Het A-Team geniet volop:


We maken ook nog kennis met een ander toekomstig baasje van de B-Clan, geen onbekende in ODH-land, want zij hebben al een prachtige grauwe reu genaamd Badut. Het is dus weer een zeer geslaagde middag. Tot slot krijgen we nog de uitreiking van de kopfoto wedstrijd. Jawel, Angel’s broer Harley uit het A-Team had deze wedstrijd gewonnen, weten jullie nog?


Ellen krijgt van de Markelo mannen de prachtige kopfoto van Harley op linnen en hij is mooi!! Geweldig Ellen, Harley heeft hem met stip op de eerste plaats verdiend. Ellen en John zitten in een gehuurd huisje vlakbij en we rijden daar nog even langs om Harley en z’n nog grotere neef Davidson te bewonderen.
Met een heel voldaan gevoel keren we richting Nieuwegein alwaar onze wegen zich scheiden. Pas tegen 20 uur rijd ik onze oprit in Wassenaar weer op, om compleet afgesnuffeld te worden door Angel en Aiki.

Klik hier voor de complete reportage van ons Djoeken bezoek of kijk op de web-site van de DRACC’s Clan en het Vijfspan voor nog veel meer. Lex heeft zelfs een heus dagboek voor zijn Djoek gemaakt.

René, Albert, Lex, Joke, Goedele, Ellen, John en Yanita jullie allen bedankt voor deze hele gezellige middag! Ik kijk alweer uit naar volgende week want….. dan mag ik nog een keertje meegenieten.

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.