Angel of Wassenaer

september 17, 2007

De zevende week

Geplaatst onder: Angel, Angel's engeltjes — Maj @ 11:02 pm

Het lijkt wel of deze laatste weken veel en veel harder gaan dan de eerste. Wat is deze week toch ontzettend snel omgevlogen.
We hebben het opnieuw heel druk gehad met als topdagen de afgelopen zaterdag en zondag.
Door de week ook nog steeds veel bezoek gehad, waaronder voor de laatste keer een aantal toekomstige baasjes, maar ook heel veel vrienden en bekenden. (Nee zeggen is nog steeds heel moeilijk voor mij)
Zaterdag kregen we ’s morgens Rene en Albert van Of DRACC’s Clan op bezoek samen met Ellen van de H-D Clan. Rene en Albert zijn de baasjes van Angel’s zus Djarré en hebben afgelopen winter een nestje gehad. Toen ze hier kwamen dus eventjes pure nostalgie…. want engeltjes ’snuiven’ werd het wel.

Rene, Albert en Ellen in de engelentuin

Rene had z’n hart verpacht aan Aniël, zij was echt de favoriet.

Rene:Aniël moet wel hier blijven hoor!!

Ellen is het baasje van Angel’s broer Harley en Djarré’s zoon Davidson. Eén grote familie dus. Ellen viel als een blok op Ahavahel-Jimmy.

Ellen met Ahavahel-Jimmy

Op de web-site van Of DRACC’s Clan staat een erg leuk verslag met nog veel meer leuke foto’s!

Zaterdagmiddag hadden we echt TOP drukte. De DRACC’s waren net vertrokken toen de DA arriveerde om het hele spul gezond te verklaren en ze allemaal te enten en te chippen. Acht prachtige engeltjes, we zijn er trots op.

Enten en chippen

Bernard stond er helemaal van te kijken hoe flink ze al waren en hoe prachtig ze dus zijn gegroeid. Hij had z’n zoontje Quintin meegenomen en toen hij later klaar was werd Quitin bijna vergeten. Want intussen was er veel meer bezoek gearriveerd; Mijn zus en zwager zouden komen en vlak daarvoor arriveerden hun dochter met man en 3 kinderen en hun zoon met vrouw en kind.
Een complete kleine familie reunie. Angel vond het geweldig. En mijn familie ook!

Op kraamvisite

Echt geweldig om te zien hoe die kleintjes, zo tussen de engeltjes in, in de engelentuin zaten.

Mette tussen de engeltjes

Voor ierdereen dus genieten.

Zondagmorgen kwamen Karin en Therese. Karin is de Fokker van vd Victory, van Angel’s papa Sultan en Angel’s lover Cliff en zij kwam de puppytest doen. TT speelde voor fotograaf en heeft meer dan 300 foto’s gemaakt. Bedankt TT, ze zijn prachtig geworden, aan mij de schone taak uit meer dan 300 foto’s de mooiste foto’s te vinden, een hele klus!

Puppytest

Meer foto’s volgen nog op Angel’s web-site!
Moet zeggen dat ik toch wel behoorlijk zenuwachtig was. Helemaal TOP dat Karin de hele dag voor ons wilde uittrekken, ze heeft immers zelf een nestje puppen van Nikita en deze zijn precies 2 weken jonger. Hulde aan haar man Jan, die haar toch maar even aan ons wilde uitlenen! Jan bedankt!!!
De puppytest was erg leuk om te zien. Had deze tijdens de dekking van Angel met Cliff al gezien bij Cliff z’n eerste nakomelingen dus ik wist wel een beetje wat er ging komen, maar natuurlijk niet precies hoe onze engeltjes zouden reageren.
Het was mooi om te zien dat een aantal engeltjes toch wel reageerden zoals ik al verwachtte, maar dat ik soms ook wel even verbaasd stond. Enkelen waren erg resoluut met het onderzoeken van de rest van de tuin, anderen daarentegen wilden heel graag terug naar de engelentuin. Lekker veilig, daar hoor ik immers mijn zussen en broer ravotten. Dit gaf in sommige opzichten dus ook wel wat afleiding……

In de engelentuin achter het hek

Karin vond de engeltjes allemaal geweldig, qua karakter, qua uiterlijk, qua kleur en qua vacht. We zijn goedgekeurd!! Hoera!
Na de test kwam ook Marjan van Marjan’s Meute, de Fokker van Angel’s mama Puck. Zij was erg welkom, hahaha want ze had weer kilo’s Smuldier en verse kippenekken meegenomen. Kunnen Angel en onze engeltjes weer smullen…….

Met elkaar de puppytest besproken en gelukkig, iedereen blijkt toch wel de engel te hebben uitgezocht die bij hen past.
Wat een opluchting.
Wij gaan Amitiël de grijze houden en haar naam wordt Aiki. Hoewel Ton haar Ami gaat noemen, leuke koosnaam Ton!

Amitië’l-Aiki Angel of Wassenaer

Aiki zal vast hartstikke goed bij Angel gaan passen, hun karakters lijken elkaar niet zoveel te ontlopen. (Goed gekozen Mimi)!

Karin en Marjan hebben nog de hele middag genoten van hun eigen ‘kleinkinderen’! Heerlijk in de engeletuin op de veranda.

Marjan en Karin, de Opperfokkers!

Marjan haar veters waren niet meer veilig, alles wordt gesloopt, niets is heilig, het lijken wel Jaws…..

Veters zijn erg leuk!!

Marjan’s voeten zitten in de knoop

Vlak nadat Marjan met Roald en Karin waren vertrokken arriveerde mijn moeder. Ze wilde zo graag de opgroeiende engeltjes weer zien en bleef gezellig slapen.

Vandaag, tijdens die paar regenbuien in, hebben de engeltjes zich toch keurig op de overdekte veranda vermaakt. Ze hebben de pers gesloopt en hebben kennisgemaakt met Angel’s grote vriend Gijs.

Ahavahel-Jimmy heeft lef

Gijs is een boxer, geen ODH dus het uiterlijk was wel even wennen. Zo ontzettend mooi om te zien hoe eng ze hem eerst vonden en zich veilig binnen of onder de statafel gingen verstoppen. Tot ze zagen hoe blij en vrolijk hij samen met Angel de tuin door scheurde. Al snel werden ze nieuwschierig en kwamen één voor één kijken met zelfs de neuzen door het hekje heen.

Met elkaar neuzen

Het spreekwoordelijke schaap over de dam dus….

De laatste portretjes komen er weer aan, hou Angel’s web-site in de gaten.
En het is aftellen geblazen…. nog een paar dagen en de eerste engeltjes vliegen uit…zucht…..
Gelukkig geen lege nest sydroom, we houden er immers eentje.
Maar eerst nog wat leuke dagen te gaan, heerlijk genieten en verder socialiseren……..

Geen Reacties

Nog geen reacties.

RSS feed voor comments op dit bericht. TrackBack URI

Sorry, Reacties plaatsen is nu niet mogelijk

Gemaakt met WordPress met Nederlandse vertaling

Order your medicine online by Canada pharmacy ;&$ drugs online affordable generic pills.